חסידישקייט >>הנוסטלגיה חוזרת<<

מצב
הנושא נעול.
מישהו יכול לשלוח לי את חסידישקייט אונליין פרק 2 למייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> תודה רבה!

מישהו יכול לשלוח גם לי את חסידישקייט פרק 2 ו3 למייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה!!!!

אשמח אם משהו יוכל לשלוח לי את 3 למייל

אפשר לשלוח גם לי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

אם מישהו יכול לישלוח לי את כל שלושת הפרקים אני יודה לו מאוד.

מישהו יכול להעלות בדרייב את החסידשקייט 3 בפורמט MP3 , זה יעזור לי מאוד

זה ששלח לי את חסידישקייט 2 בהעלאה שהוא עשה אז זה נתקע לי באמצע ולא רואים את ההמשך אם תוכל לשלוח לי מחדש תודה <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

אני מוכרח לציין שגם בחסידישקייט 3 בקטע של הקוסם בשוק בבית שמש כן רואים נשים מזווית העין... בקליפ קצר יותר נטפרי לדעתי היו חוסמים גם את זה... וכאן הם לא נכנסו לקטנות...

מישהו יודע יוצא חסידישקייט 4 אם בכלל יוצא פשוט אני לא זוכר מתי יצא 3 ומישהו אמר לי שזה כל חודש ונראה לי שעבר חודש או שאני טועה

מישהו יודע יוצא חסידישקייט 4 אם בכלל יוצא פשוט אני לא זוכר מתי יצא 3 ומישהו אמר לי שזה כל חודש ונראה לי שעבר חודש או שאני טועה
עדיין לא עבר חודש.
לא יודע מתי יוצא 4.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה