דרוש מידע חסידית? בבקשה תעזרי לי!

• הוסף לסימניות
אני מחפשת בדחיפות תחפושת חסיד לגיל 2-3,
עם שטריימל הסתדרתי,
אני רוצה לקנות בעקיטשע או בגד חסידי אחר אוטנטי,
איפה אפשר לקנות במחיר שפוי?
(לא של שבת טאטע)
פורים מתקרב, ואני חייבת את העזרה שלכם!!
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
אני מחפשת בדחיפות תחפושת חסיד לגיל 2-3,
עם שטריימל הסתדרתי,
אני רוצה לקנות בעקיטשע או בגד חסידי אחר אוטנטי,
איפה אפשר לקנות במחיר שפוי?
(לא של שבת טאטע)
פורים מתקרב, ואני חייבת את העזרה שלכם!!
תודה מראש!
יש לי בעקיטשע בדיוק לגיל הזה..
לא יודעת מה יש לשבת טאטע ....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
עבור למייל sm0527677377@שטרודל וכו
ניסיתי לשלוח לך יכול להיות שיש טעות
עשיתי עם הסיומת הסטנדרטית
וזה כתב שזה לא נשלח
links.responder.co.il
210 שח זה יקרררררררר

• הוסף לסימניות
לי יש חלוק פסים זברה לגיל 3
כמו של רברלעך
להשכרה!
בירושלים

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול, אני מחפשת לשאול או לשכור בעקיטשע (שחור) לגיל 11-12

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול יש למשהי להשכיר/למכור בעקיטשע לגיל 6
עבור פורים הקרוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה