יש לי בעקיטשע בדיוק לגיל הזה..אני מחפשת בדחיפות תחפושת חסיד לגיל 2-3,
עם שטריימל הסתדרתי,
אני רוצה לקנות בעקיטשע או בגד חסידי אחר אוטנטי,
איפה אפשר לקנות במחיר שפוי?
(לא של שבת טאטע)
פורים מתקרב, ואני חייבת את העזרה שלכם!!
תודה מראש!
הם רוצים קרוב ל200 שח על הבגד בלבדיש חנות במאה שערים פינת רחוב יואל ירושלים
את מוכרת?יש לי בעקיטשע בדיוק לגיל הזה..
לא יודעת מה יש לשבת טאטע ....
www.prog.co.il
הם רוצים קרוב ל200 שח על הבגד בלבד
את מוכרת?
אני יכולה להשאיל לך להשנה אם תרצי. כרגע לא מוכרת.את מוכרת?![]()
גלית פוקוס
www.prog.co.il
תוכלי לכתוב לי מאיפה את?אני יכולה להשאיל לך להשנה אם תרצי. כרגע לא מוכרת.
נעבור למייל sm0527677377@שטרודל וכותוכלי לכתוב לי מאיפה את?
מחיר?
ואיך זה נראה?
ניסיתי לשלוח לך יכול להיות שיש טעותעבור למייל sm0527677377@שטרודל וכו
links.responder.co.il
ניסיתי לשלוח לך יכול להיות שיש טעותעבור למייל sm0527677377@שטרודל וכו
210 שח זה יקרררררררר
לא לחסידים...ניסיתי לשלוח לך יכול להיות שיש טעות
עשיתי עם הסיומת הסטנדרטית
וזה כתב שזה לא נשלח
210 שח זה יקרררררררר
לא קשור לכסף,לא לחסידים...
ניסיתי לשלוח לך יכול להיות שיש טעות
עשיתי עם הסיומת הסטנדרטית
וזה כתב שזה לא נשלח
מה הכתובת שלך?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים