חסימה בנתיב

• הוסף לסימניות
האתר שלנו חסום בנתיב, למי פונים להורדת החסימה?
מהם קריטריונים להסרת החסימה?

• הוסף לסימניות
פונים לנתיב.

• הוסף לסימניות
למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> או <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
שימי לב רק שלא גובים ממך על זה כסף...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אות לי;1015392:
נכתב ברצינות?
תהומית, בעבר אני יודע שביקשו כסף מאחד מתושבי הפורום על פתיחת האתר, אני רק לא זוכר אם זה היה נתיב או אתרוג, קחי את זה לתשומת לבך (90% שהסיפור מיוחס לנתיב).

• הוסף לסימניות
זה עובד ככה.
אם יש לך פרופיל בנתיב שבו האתר XYZ חסום, אבל הוא פתוח בחלק מהפרופילים האחרים, אפשר לפתוח אותו גם לפרופיל שלי. אפשר לפתוח אתר אחד בחודש (יש כאלה שיכולים יותר). אם פתחת כבר אתר החודש ואתה רוצה לפתוח עוד אתר, זה עולה כסף.
כמובן כל זה מתייחס לחבר נתיב שרוצה שאתר ספציפי יהיה פתוח לו.
אבל לענ"ד אם זה אתר שלכם, ואתם בסה"כ רוצים שיהיה פתוח לחברי נתיב, למה שיגבו ממכם כסף?

• הוסף לסימניות
מדובר באתר שלנו, ואנחנו רוצים שיהיה פתוח לחברי נתיב.
נגיש בקשה ונעדכן מה המחיר ששולם ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה