דרוש מידע חסימה לטלפון חכם

• הוסף לסימניות
קיבלתי מהעבודה מכשיר לא כשר שאני רוצה לחסום את כולו מלבד אפליקציה אחת (שמחברת אותי למרכזיה במשרד) ומייל.
אשמח לעזרה מהמבינים- איך ניתן לעשות זאת? דרך מי? למי צריך לפנות?
כל מידע יתקבל בברכה. אני לא מבינה בנושא כלל.
תודה מראש לכל המגיבים!!

• הוסף לסימניות
לא יודע הרבה פרטים אבל יש אפלקציה ששולטת על איפלקציות מסוימות עם קוד
נועד לפרטיות...
אפשר להתקין את זה ולסגור הכל חוץ משני אלו
ולמסור את הקוד למישהו חיצוני...

• הוסף לסימניות
@מסוגלת
יש אפשרות כזו כמו שאמר @א תמים
לאו דוקא עם קוד, זה יכול להעשות גם בצורות אחרות (כמו לשבש את תכנון ההורדה של האפליקציות שכביכול את מורידה אבל זה לא מתקין לך.. קצת מסובך להסביר את זה)
יש מתכנתים שיכולים לעשות לך את זה כמובן שאת צריכה ללכת למישהו מקצועי ומהימן,
קחי בחשבון שזה מאט לך את הקליטה.
איפה את בארץ??

• הוסף לסימניות
אבל אם את רוצה מייל ולדוג' שולחים לך הודעה בגמבו, או כל קישור, את רוצה שזה יפתח?
כי אם כן את צריכה להשאיר גם את גוגל, שימי לב לכך.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!!
אני לא צריכה אפשרות לפתוח קישורים. ואני לא רוצה שיישאר גוגל.

מכירים מישהו שיכול לעשות את זה??

מירושלים
חבל על הכסף תכנסו לחנות האפליקציות ותורידו את האפליקציה applock ופשוט תנעלו את כל האפליקציות חוץ מהנצרך

• הוסף לסימניות
חבל על הכסף תכנסו לחנות האפליקציות ותורידו את האפליקציה applock ופשוט תנעלו את כל האפליקציות חוץ מהנצרך
היא רוצה לחסום גם את גוגל.
והיא לא רוצה שתיהיה לה גישה לכל השאר.
מה חכמה בזה שהיא תוריד
בו ביום היא גם יכולה להסיר את ההתקנה של applock

• הוסף לסימניות
היא רוצה לחסום גם את גוגל.
והיא לא רוצה שתיהיה לה גישה לכל השאר.
מה חכמה בזה שהיא תוריד
בו ביום היא גם יכולה להסיר את ההתקנה של applock
אפשר לחסום גם את גוגל, ולגבי הסרת האפליקציה יש שם הגדרה שרק מנהל (מי שיש לו את הקוד לאפליקציה) יכול להסיר אותה

• הוסף לסימניות
יש לי מישהו אמין מהמרכז,
יעזור לך??
תודה. אין לי איך להגיע.

תודה. אני לא מבינה בזה כלום. אין לי מושג איך מורידים אפליקציות ואיך חוסמים.
אני צריכה מישהו שיעשה לי את זה.
לאיפה אני צריכה לפנות? חנות של פלאפונים ידעו לעזור לי?

• הוסף לסימניות
אפשר לחסום גם את גוגל, ולגבי הסרת האפליקציה יש שם הגדרה שרק מנהל (מי שיש לו את הקוד לאפליקציה) יכול להסיר אותה
את האמת שפחות מבינה בסוג החסימה הזה.
אז יכול להיות שזו גם אפשרות

• הוסף לסימניות
תודה. אין לי איך להגיע.

תודה. אני לא מבינה בזה כלום. אין לי מושג איך מורידים אפליקציות ואיך חוסמים.
אני צריכה מישהו שיעשה לי את זה.
לאיפה אני צריכה לפנות? חנות של פלאפונים ידעו לעזור לי?
חנויות ביפו- לא.
אם תלכי לאדם אמין, חרדי שמבין בחסימות כן
אבל לא לכל השבבנקים שמצאו להם מפלט בחנויות מן הסוג הזה

• הוסף לסימניות
קיבלתי מהעבודה מכשיר לא כשר שאני רוצה לחסום את כולו מלבד אפליקציה אחת (שמחברת אותי למרכזיה במשרד) ומייל.
אשמח לעזרה מהמבינים- איך ניתן לעשות זאת? דרך מי? למי צריך לפנות?
כל מידע יתקבל בברכה. אני לא מבינה בנושא כלל.
תודה מראש לכל המגיבים!!
יש טכנאי מצוין בירושלים, אמין ומקצועי
אני לא יודעת אם אפשר לשים את הפרטים שלו כאן
לא יודעת אם הוא מסכים

• הוסף לסימניות
יש חברת עסקן של קרלין .. עולה לשנתיים כ 280 שח אבל חסימה שאין אופציה לפתוח... זה במערכת..

• הוסף לסימניות
יש את family link של גוגל - חינמי. את צריכה חשבון גוגל שמפקח על המכשיר ושם בוחרים את ההגדרות - אפשר להסיר גם דפדפן - תבקשי מחברה/אחות/אמא או מישהי/ו אחר/ת שאת סומכת עליה שהיא לא תמסור לך את הקוד ותפתח לך מה שצריך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה