אם נשאר הגוגל איזה סינון נשאר??אבל אם את רוצה מייל ולדוג' שולחים לך הודעה בגמבו, או כל קישור, את רוצה שזה יפתח?
כי אם כן את צריכה להשאיר גם את גוגל, שימי לב לכך.
יכולה לעשות חסימה כמו של נטספארק שלא פותח לה כל אתר.אם נשאר הגוגל איזה סינון נשאר??
מירושליםאיפה את בארץ??
חבל על הכסף תכנסו לחנות האפליקציות ותורידו את האפליקציה applock ופשוט תנעלו את כל האפליקציות חוץ מהנצרךתודה לכולם!!
אני לא צריכה אפשרות לפתוח קישורים. ואני לא רוצה שיישאר גוגל.
מכירים מישהו שיכול לעשות את זה??
מירושלים
יש לי מישהו אמין מהמרכז,מירושלים
היא רוצה לחסום גם את גוגל.חבל על הכסף תכנסו לחנות האפליקציות ותורידו את האפליקציה applock ופשוט תנעלו את כל האפליקציות חוץ מהנצרך
אפשר לחסום גם את גוגל, ולגבי הסרת האפליקציה יש שם הגדרה שרק מנהל (מי שיש לו את הקוד לאפליקציה) יכול להסיר אותההיא רוצה לחסום גם את גוגל.
והיא לא רוצה שתיהיה לה גישה לכל השאר.
מה חכמה בזה שהיא תוריד
בו ביום היא גם יכולה להסיר את ההתקנה של applock
תודה. אין לי איך להגיע.יש לי מישהו אמין מהמרכז,
יעזור לך??
תודה. אני לא מבינה בזה כלום. אין לי מושג איך מורידים אפליקציות ואיך חוסמים.חבל על הכסף תכנסו לחנות האפליקציות ותורידו את האפליקציה applock ופשוט תנעלו את כל האפליקציות חוץ מהנצרך
את האמת שפחות מבינה בסוג החסימה הזה.אפשר לחסום גם את גוגל, ולגבי הסרת האפליקציה יש שם הגדרה שרק מנהל (מי שיש לו את הקוד לאפליקציה) יכול להסיר אותה
חנויות ביפו- לא.תודה. אין לי איך להגיע.
תודה. אני לא מבינה בזה כלום. אין לי מושג איך מורידים אפליקציות ואיך חוסמים.
אני צריכה מישהו שיעשה לי את זה.
לאיפה אני צריכה לפנות? חנות של פלאפונים ידעו לעזור לי?
קוראים לאפליקציה אפלוק אבל הממוחים יפרצו אותה בקלות
יש טכנאי מצוין בירושלים, אמין ומקצועיקיבלתי מהעבודה מכשיר לא כשר שאני רוצה לחסום את כולו מלבד אפליקציה אחת (שמחברת אותי למרכזיה במשרד) ומייל.
אשמח לעזרה מהמבינים- איך ניתן לעשות זאת? דרך מי? למי צריך לפנות?
כל מידע יתקבל בברכה. אני לא מבינה בנושא כלל.
תודה מראש לכל המגיבים!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים