חסימה למחשב נייד לכמה ימים

• הוסף לסימניות
אני נוסעת לכמה ימים למקום שנאמר לי במפורש שיש בו קליטת WIFI חופשית
בשביל לתקשר, אני צריכה לקחת איתי מחשב נייד.
המחשב שברשותי אינו מחובר לשום רשת ואין עליו שום חסימה

אני רוצה לחסום אותו לכמה ימים האלו, של הנסיעה, ע"מ שאוכל להשתמש ברשת באופן נקי

איזו חסימה ניתן לשים לכמה ימים?
מעדיפה כמובן את נט-פרי, אבל אמרו לי שאין נטפרי לניידים.

אשמח לעזרה ממי שמבין בנושא

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
K9 נשמע מצוין לצרכייך

אולי שמישהו אחר יגדיר את הקוד

מידע בפרטי או במייל

• הוסף לסימניות
K9, כנ"ל
את יכולה להכניס חלק אחד של הקוד ומישהו אחר, אבא שלך, נגיד, את החלק השני
כך את מוגנת

• הוסף לסימניות
K9 נשמע מצוין לצרכייך

אולי שמישהו אחר יגדיר את הקוד

מידע בפרטי או במייל

K9, כנ"ל
את יכולה להכניס חלק אחד של הקוד ומישהו אחר, אבא שלך, נגיד, את החלק השני
כך את מוגנת

תוכנת K9 אינה חסימה כלל וכלל.
זוהי בקרת הורים שאמורה לחסום תכנים לא ראוים.
אבל חסימה לצורך רוחני היא ממש לא מספקת.
היא היתה מותקנת על המחשב שלי לפני שהיה לי נטפרי,
כך שאני כותבת מניסיון.
וכן גם כשהגדרתי את הרמה הגבוהה ביותר, עדיין יכלו לקבל גישה לעניינים החמורים ביותר.
ושוב- כל זאת מניסיון אישי.

• הוסף לסימניות
תוכנת K9 אינה חסימה כלל וכלל.
זוהי בקרת הורים שאמורה לחסום תכנים לא ראוים.
אבל חסימה לצורך רוחני היא ממש לא מספקת.
היא היתה מותקנת על המחשב שלי לפני שהיה לי נטפרי,
כך שאני כותבת מניסיון.
וכן גם כשהגדרתי את הרמה הגבוהה ביותר, עדיין יכלו לקבל גישה לעניינים החמורים ביותר.
ושוב- כל זאת מניסיון אישי.

ברור שאם לוקחים את K9 כתחליף לסינון אזי הוא לא שווה כלום אבל אם מדובר על מישהו שצריך מייל בלבד ועוד איזה אתר אז ודאי יכול לשמש לטובה אך יודעי דבר יודעים שלעקוף אותו זה ממש לא בעיה אך במקרה זה שרק כמה ימים ומסתמא לא מדובר על מי שאמור להיות לו ידע איך לעקוף הייתי מתקין את זה. אך אם מחפשים לגלוש ברחבי האינטרנט ודאי ש K9 זו לא הכתובת

• הוסף לסימניות
מעדיפה כמובן את נט-פרי, אבל אמרו לי שאין נטפרי לניידים.

אשמח לעזרה ממי שמבין בנושא

מה פירוש אין נטפרי לניידים? נט פרי אפשר להתקין על כל מערכת וינדוס מ 7 ומעלה נייד או נייח (חוץ מכמה דגמים של טבלאטי וינדוס שעובדים קצת שונה משאר המחשבים)

• הוסף לסימניות
כאמור, יש תוכנת נטפרי למחשב נייד רק לקחת בחשבון שהתוכנה תשאר במחשב (עלות הסרה 100 ש"ח)

• הוסף לסימניות
יש הגדרה בK9 למייל בלבד

וכן לאשר רק אתרים ספציפיים

• הוסף לסימניות
מדובר אכן, בצורך של מייל ועוד 2-3 אתרים ספציפיים
כך שנראה כי הK9 יספק, בפרט שלא אשב על המחשב לבד.

• הוסף לסימניות
ברור שאם לוקחים את K9 כתחליף לסינון אזי הוא לא שווה כלום אבל אם מדובר על מישהו שצריך מייל בלבד ועוד איזה אתר אז ודאי יכול לשמש לטובה אך יודעי דבר יודעים שלעקוף אותו זה ממש לא בעיה אך במקרה זה שרק כמה ימים ומסתמא לא מדובר על מי שאמור להיות לו ידע איך לעקוף הייתי מתקין את זה. אך אם מחפשים לגלוש ברחבי האינטרנט ודאי ש K9 זו לא הכתובת

לא התכוונתי שאפשר לעקוף. (לי אין ידע איך ״עוקפים״).
אלא שעצם הגלישה כוללת גם תכנים שסימנו ככאלה שאמורים להיחסם.
שימו לב.

ומי שצריך אתר אחד וכו׳, אם היינו סומכים על עובדה זו,
היינו יכולים להישאר ללא סינון כלל!

אין לי אינטרסים בנטפרי או כל סינון אחר.
אני רק רוצה להזהיר מהנסיון המר שלי.

• הוסף לסימניות
לא הבנת את מה שכתבו.
לא מסתמכים על זה שבן אדם צריך אתר אחד ולכן לא יגלוש, אלא שיש אפשרות לחסום הכל ולהתיר אתר אחד או שנים, בלי שום קשר להגדרות התוכן של K9.
נכון שתכנים שמבחינת התוכנה הזו "בסדר", ממש לא בסדר מבחינתנו. אבל היא כן עשויה לשמש כלי לחסימה מוכוונת ומוגדרת לצרכים מסוימים.

• הוסף לסימניות
לא הבנת את מה שכתבו.
לא מסתמכים על זה שבן אדם צריך אתר אחד ולכן לא יגלוש, אלא שיש אפשרות לחסום הכל ולהתיר אתר אחד או שנים, בלי שום קשר להגדרות התוכן של K9.
נכון שתכנים שמבחינת התוכנה הזו "בסדר", ממש לא בסדר מבחינתנו. אבל היא כן עשויה לשמש כלי לחסימה מוכוונת ומוגדרת לצרכים מסוימים.

חסימה כוללת מלבד הגדרות מסוימות, גוררת את התוצאה שכתבתי.
חסימה כוללת מלבד כמה אתרים, לא זכור לי שהיתה לי אפשרות כזו בתוכנה.
במידה וקיימת אופציה כזאת, ואין אפשרות לחריגות והתוכנה לא עושה ״פאשלות״, זה נשמע טוב.

שתהיה לכם בחירה נבונה,
והרבה סיעתא דשמיא!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה