יש מקום לסים, אבל אם תוציא את הסים המקורי של הרכב, לא תוכל להשתמש באפליקציה של הרכב, ולא יהיה שירות sosאמור להיות מקום לסים אבל עוד לא בדקתי האוטו חדש
שזה אומר מה יכול להיות?יש מקום לסים, אבל אם תוציא את הסים המקורי של הרכב, לא תוכל להשתמש באפליקציה של הרכב, ולא יהיה שירות sos
לא זה שם מפוברק,האם יש מצב שאני מכיר אותך, פשוט השם מוכר לי
יש טוענים שזה פוגע באחריות, יש שטוענים שלא.ודאי שבלי אינטרנט לא יהיו אפליקציות,
אני מדבר אם תשים סים,
זה גם לרכבים חדשים,
ולדתי זה לא מבטל שום אחריות,
כתוב שאם מתקינים אפליקציה מוסרת האחריות? זה סך הכל אפליקציה שיש גם בגוגל פליי בשם קידס פלייס,
אם אתה רוצה אני יכול להעלות את ההוראות,
נשמע לי מוזר כי זה אומר או שאחרי שהם גומרים את החבילה אין לך את השירותים האלה,יש מקום לסים, אבל אם תוציא את הסים המקורי של הרכב, לא תוכל להשתמש באפליקציה של הרכב, ולא יהיה שירות sos
אם נוכל?יש טוענים שזה פוגע באחריות, יש שטוענים שלא.
בכל מקרה אם נוכל שהתקלה בכלל האפליקציה, ודאי שלא תהיה אחריות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים