חסימה על אנדרואיד

• הוסף לסימניות
אני צריך חסימה כשרה למכשיר אנדרואיד
חינם מה שאפשר
זה מכשיר של חבר שאני רוצה לחסום לו לפחות באופן מינימלי והוא לא יוציא על זה כסף

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש למישהו מידע אם זה חוסם את וורד אקסל של גוגל שנמצא ב9 נקודות במייל או שזה נשאר פתוח
אשמח לתשובה בהקדם
תודה רבה

• הוסף לסימניות
יש למישהו מידע אם זה חוסם את וורד אקסל של גוגל שנמצא ב9 נקודות במייל או שזה נשאר פתוח
אשמח לתשובה בהקדם
תודה רבה

פתוח רק מייל והצ'ט שנמצא בתוך האפליקציה של מייל, דרייב והאחרים חסום

• הוסף לסימניות
ממש בקלות, איפה נתקעת?
הורדתי את התוכנה שלהם ונפתח לי משהו באנגלית
אח"כ הורדתי את התוכנה עם הצפרדע ולא עזר
אבל מצד שני החשבון מייל מחובר יכול להיוןת שזה היה הבעיה?

• הוסף לסימניות
הורדתי את התוכנה שלהם ונפתח לי משהו באנגלית
אח"כ הורדתי את התוכנה עם הצפרדע ולא עזר
אבל מצד שני החשבון מייל מחובר יכול להיוןת שזה היה הבעיה?
לא ברור לי כ"כ מה קרה...
התקנת את התוכנה? עכשיו תפתח אותה זה אמור להיות בעברית עם הוראות...
אם יש במכשיר שאתה רוצה לחסום חשבון כלשהוא זו בעיה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה