דרוש מידע חסימה על המחשב - הייטק

• הוסף לסימניות
יש מישהוא\מישהיא שעובדים בהייטק - תיכנות
ויש חסימה על המחשב - לא על השרת אחרת מנטפרי (שבעצם לא מאפשרים חסימה על המחשב רק על הספק או נטסטיק)
איך החוות דעת אשמח לשמוע

• הוסף לסימניות
לנטפרי יש אפשרות חסימה על המחשב, תדברו איתם
אני עובדת בתכנות וכשאני במשרד יש לי חסימה על המחשב ולא על השרת.

• הוסף לסימניות
לנטפרי יש אפשרות חסימה על המחשב, תדברו איתם
אני עובדת בתכנות וכשאני במשרד יש לי חסימה על המחשב ולא על השרת.
זה אפשרות מיוחדת?
כי הם מציעים לי חסימה דרך הספק או לקנות נטסטיק
לא מוכנים להציע את האפשרות הזו בכלל

• הוסף לסימניות
מתקינים את התוכנה שלהם wifree3, ומבקשים אישור לVPN שלהם בגלל שמקום העבודה לא מאפשר חסימה בספק.

עוד אפשרות זה להחזיק באמת נטסטיק של נטפרי ולהשתמש בו בעבודה.

• הוסף לסימניות
wifree3 לא חוסם את אפשרות החיבור רק לרשתות מסוננות של נטפרי?

• הוסף לסימניות
wifree3 לא חוסם את אפשרות החיבור רק לרשתות מסוננות של נטפרי?
wifree2 זה רק חסימה לרשת, ואילו wifree3 זה גם תוכנת VPN (וגם דרך לזהות את המחשב ברשת, ובכך לאפשר פרופילים פר מחשב)

• הוסף לסימניות
אפליקציה של אתרוג לחסימה של המחשב לא על הספק.
בסדר לי.
פחות משתמשת ב-AI אז פחות יודעת איך זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה