חסימה של מורשת

• פותח הנושא ts4
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
במשך שנה היתה לי חסימה של מורשת על רמה 1 של מייל בלבד.
אלא שיום לא בהיר אחד גיליתי שיש אפשרות פשוטה מאוד להיכנס ליוטיוב (דרך חשבון ה gmail שלי) ולצפות שם בכל הסרטים שבעולם.
התקשרתי מיד לבזק בנלאומי שבדקו את העניין ואמרו לי שהם מודעים לבעיה ושאין להם אפשרות לפתור את זה.
ולזאת תקרא חסימה!
אז א. ראו הוזהרתם
ב. הייתי שמחה לשמוע המלצות לחסימות אחרות, כיוון שיש כ"כ הרבה ואני לא יודעת מה כדאי לבחור, מבחינת איכות גלישה, מחירים, שרותיות.
חשוב לי לציין שכעורכת וידאו אני צריכה מידי פעם לפתוח אתר כזה או אחר, כך שצריכה להיות לי אפשרות גם לזה.
וגם, האם להשאיר את התשתית של בזק בינלאומי ורק על זה להתקין חסימה אחרת או שעלי להתקין הכל מחדש?

אשמח לתשובת המבינים בדבר..

• הוסף לסימניות
גם לי היתה חסימה של מורשת ברמה 1 עד שהייתי חייבת בתור עורכת וידאו עוד כמה אתרים פתוחים, ואתרים אחרים - סגורים! לחלוטין. החסימה שלהן אינה לאתרים מאובטחים משום מה. כך הם טענו לי. עברתי לאתרוג עסקים ומאז שקט ושלווה במחוזותינו. פתחו את מה שהייתי חייבת וזהו.

• הוסף לסימניות
לגבי מורשת בכל הרמות מ1-6 יש אפשרות להוסיף לבד רשימת אתרים שיהי פתוחים או סגורים באמצעות מערכת הניהול של מורשת

• הוסף לסימניות
מורשת היא אחת החסימות הכי בעייתיות שיש.
הם לא מסוגלים לחסום אתרים מאובטחים [אתרים עם כתובת HTTPS] כך שאין להסתמך עליהם כלל. זו חסימה "פיקטיבית".

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1368140:
מורשת היא אחת החסימות הכי בעייתיות שיש.
הם לא מסוגלים לחסום אתרים מאובטחים [אתרים עם כתובת HTTPS] כך שאין להסתמך עליהם כלל. זו חסימה "פיקטיבית".

ויש גם דרכים מאד קלים (שבזק בינלאומי מודעים לכך) לגרום לחסימה להיפתח לגמרי עד לחיבור מחדש של האינטרנט

אני משתמש עם נט צח קהילות ומאד מרוצה ניתן להתאים את זה גם לעורכי וידיאו

• הוסף לסימניות
חסימת מורשת היא חסימה לאדם חילוני!
שרוצה להישמר מכל התועבות אבל לא יותר!!!!!

• הוסף לסימניות
גם לפייסבוק הם פתוחים לגמרי אפילו ברמת חסימה של מייל בלבד.
אבל האם רימון חוסם גישה לפייסבוק? שמעתי שהוא גם בעייתי

• הוסף לסימניות
אני ממליץ על רימון עם שירות ה'נטו שלי' כך תוכלו להגדיר שיהיה גישה למייל בלבד (וזה באמת יהיה מייל בלבד...) ולהכניס לרשימת הנטו שלי אתר שאתם זקוקים לו
חסימה מעולה ושירות אדיב

• הוסף לסימניות
חלולים חלולים גלוי וידוע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה