חסימה K9

• הוסף לסימניות
המחשב שלי חסום באמצעות K9 (חצי הסיסמה אצלי, חצי אצל אשתי), אולם גליתי שב GMAIL יש קישורים ליו טוב, וחדשות, ואע''פ שהגדרתי K9 לחסום את אלו (אפילו בשם) מ''מ דרך GMAIL אפשר לפתוח אותם, מה לעשות?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י עקיבא1;1042430:
המחשב שלי חסום באמצעות K9 (חצי הסיסמה אצלי, חצי אצל אשתי), אולם גליתי שב GMAIL יש קישורים ליו טוב, וחדשות, ואע''פ שהגדרתי K9 לחסום את אלו (אפילו בשם) מ''מ דרך GMAIL אפשר לפתוח אותם, מה לעשות?
אם הבעיה באתרים ספציפיים - אפשר להעזר 'ביועץ תוכן' של אקספלורר

• הוסף לסימניות
אני לא מכיר את K9 אבל כנראה שהבעיה היא בגלל שג'ימייל הוא אתר מאובטח, אם אישרת אותו התוכנה לא יכולה לסנן בתוכו
(בדומה למה שקורה ברימון כשלא מתקינים את התוסף לסינון באתרים מאובטחים)

• הוסף לסימניות
ל-K9 יש אפוציה מובנית לסינון HTTPS -- צריך רק לשים V במקום הנכון.

• הוסף לסימניות
גם לי הייתה את הבעיה הזאת.
הם אמרו לי לעדכן את התוכנה. הורדתי את הגרסא החדשה והבעיה הסתדרה.
אגב יש להם שירות לקוחות מעולה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה