• הוסף לסימניות
אני מצרפת כאן עמוד חסימה.
מישהו מכיר את החסימה הזו?
יודע לספר לי איך מתגברים עליה?
אני צריכה משהו דחוף.
וחסום לי.

קבצים מצורפים

• ללא שם.png
    KB 68.7 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י נמנמת;1694115:
אני מצרפת כאן עמוד חסימה.
מישהו מכיר את החסימה הזו?
יודע לספר לי איך מתגברים עליה?
אני צריכה משהו דחוף.
וחסום לי.
זה חסימה של מורשת.

• הוסף לסימניות
את יכול ללחוץ על המילה חסום?
לחילופין תעלי צילומסך של רשימת התוכנות המותקנות במחשב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנדי שלום;1694174:
את יכול ללחוץ על המילה חסום?
לחילופין תעלי צילומסך של רשימת התוכנות המותקנות במחשב

אין לי אפשרות ללחוץ על המילה חסום.
ואני מעלה.

קבצים מצורפים

• 11.png
    KB 150.5 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
מורשת

במורשת אין שום תוכנה שמותקנת.
זה עובד ברמת הספק (בזק בינלאומי, 012, אורנג', 019, טריפל סי)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נמנמת;1694203:
מה זה אומר מורשת?
מהו בעצם שרות 'אינטרנט מורשת'?

מורשת הינה חברה מנוסה בתחום סינון האתרים אשר מספקת שירותי הגנה בעת הגלישה ברשת האינטרנט.
ההגנה מתבצעת ברמות שונות בהתאם להשקפת עולמו של הלקוח ומונעת גישה לאתרי פורנוגרפיה, אלימות, שטנה והימורים.
האם יש צורך בהתקנת תוכנה לצורך הפעלת החסימה?

ההגנה מתבצעת באופן ישיר מספק האינטרנט. אין צורך בהתקנת תוכנה כלשהי לצורך הפעלת החסימה.
לקוחות בעלי רשת ביתית, נהנים מההגנה בכל הרשת הביתית אשר מחוברת לשירות זה.
האם השירות מאט את קצב הגלישה?

שירות הסינון אינו מאט את קצב הגלישה. לקוחות מורשת נהנים מרוחב פס מלא בהתאם לחבילת הגלישה שלהם אצל ספק האינטרנט.

האם קיימת הגנה למכשירים ניידים / טאבלטים?

כל מכשיר נייד בין מחשב אישי, טאבלט או סמארטפון המחוברים לרשת אלחוטית המנויה על השירות, יהנו מהגנה על המכשיר.
לקוחות חברת הסלולר אורנג' יכולים להנות מהגנה לסמארטפון/טאבלט/מחשב נייד אף ברשת הסלולרית.
לאיזה מגזר מיועד השירות?

השירות ניתן ברמות שונות ע"מ לתת מענה לכל המגזרים. למעשה אנו נותנים כיום שירות לכל המגזרים. חרדים/דתיים/ערבים/ציבור כללי.
איך מתחברים לשירות?

השירות ניתן באמצעות ספקי האינטרנט הבאים: 012 סמייל, אורנג', טריפל סי, 019.
במידה והנכם כבר מחוברים לאחד מהספקים שצויינו, עליכם לבקש מהספק את שירות מורשת. אין צורך בשינוי הגדרות.
לקבלת הצעת מחיר והתחברות, נא צרו קשר עם ספק האינטרנט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רק חדשות;1694251:
במורשת אין שום תוכנה שמותקנת.
זה עובד ברמת הספק (בזק בינלאומי, 012, אורנג', 019, טריפל סי)

זה אומר שאין לי איך לפתוח את זה לבד?
או שאני יכולה לשנות לבד את הדרגה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נמנמת;1694258:
זה אומר שאין לי איך לפתוח את זה לבד?
או שאני יכולה לשנות לבד את הדרגה?
לרשות לקוחות מורשת קיימות 6 רמות סינון בדרגות שונות, אשר מספקות התאמה מושלמת לצרכי הלקוח.
במקביל לרמות הסינון, ניתן ליצור רשימות אתרים אישיות, ולבצע תזמונים אוטומטיים בין הרמות השונות. פעולות אלו מבוצעות ע"י הלקוח בממשק ייעודי המוגן בשם משתמש וסיסמה.

אני לא השתמשתי עם מורשת, ככה שאני לא יכול להסביר לך איך בדיוק לעשות את זה.
תפנו לספק האינטרנט שלכם.

• הוסף לסימניות
כדאי לך לעבור חסימה או לנתיב או אתרוג או נטפרי
הבעיה במורשת ונטפרי שאין תוכנת חסימה אז אפשר להתחבר מwifi,
כל זה במחשב נייד, במחשב נייח כדאי שתעברי לנטפרי

• הוסף לסימניות
זה לא סינון של מורשת!
הודעת סינון של מורשת נראית כך:

ואגב, מצאתי פירצה חמורה מאוד בחסימה של מורשת, אני מתכונן בל"נ לפנות אליהם בהקדם.

קבצים מצורפים

• מורשת.jpg
    KB 98.6 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י פנס מאיר;1694582:
זה לא סינון של מורשת!
הודעת סינון של מורשת נראית כך:

ואגב, מצאתי פירצה חמורה מאוד בחסימה של מורשת, אני מתכונן בל"נ לפנות אליהם בהקדם.

מורשת היא חברה חיצונית , היא מספקת את הסינון שלה בתור מיקור חוץ לכמה ספקי אינטרנט , ביניהם אונג

כשאתה באורנג זה נראה כך וכשאתה בספק אחר זה יראה כמו שהגב שלחה.

לגבי הפירצה , אני מנחש למה אתה מתכוון , וזה דבר ידוע מאוד .
הם ממש לא מעוניינים לסדר את זה , בכלל ההתנהלות שלהם שם מאוד מינימלית.

הם כנראה יושבים על חוזים גדולים מול מוסדות/משרדים ממשלתיים וכדו ולא ככ מעניין אותם הפידבק מהציבור.

• הוסף לסימניות
תעברו לנטפרי. זה הכי טוב.
גם בגשמיות וגם ברוחניות.

נ.ב. בקרוב התוכנה של נטפרי תשוחרר לציבור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....