הנורמלית האחרונה
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
לא, אני רק מצטרפת לשאלה שלך@הנורמלית האחרונה הלייק מרמז שיש בעיה?
(אני יכולה להוריד את הלייק אם הוא מפריע לך...
לא, אני רק מצטרפת לשאלה שלך@הנורמלית האחרונה הלייק מרמז שיש בעיה?
בפעם הקודמת היה כתוב שזה לא כוללסורי על הבורות,
אבל תחבורה קשורה?
לא מפריע בכלל,לא, אני רק מצטרפת לשאלה שלך
(אני יכולה להוריד את הלייק אם הוא מפריע לך...)
תחבורה מסתבר שיהיה אא"כ גם הנהגים ימרדו!לא מפריע בכלל,
רק מחפשת תשובה...
רוצה לדעת אם לבטל מחר דברים חשובים
הזוי שא"א לתכנן כלום..
צודקת לגמרי!לא מפריע בכלל,
רק מחפשת תשובה...
רוצה לדעת אם לבטל מחר דברים חשובים
הזוי שא"א לתכנן כלום..
צודקת.צודקת לגמרי!
זה פשוט סיוט!
אני חושבת שכדאי לך לחכות עד לשעות אחה"צ מחר, אני מאמינה שעד אז יהיה יותר מידע אם ומתי ואיפה יהיה הפגנות ביום שני, אחרי הכל גם המפגינים צריכים לדעת מתי ואם יש הפגנה אחרת איך הם ידעו לבא ולהפגין?
איזה מפגינים?השאלה אם המפגינים יהיו כבר בעיר או שכל הדרכים לירושלים יהיו חסומות בגלל המפגינים שעולים אליה...
אם ככה אז אמור להיות נסבל לצאת ולהכנס, כי כולם בתוך העיר,איזה מפגינים?
הם כבר הגיעו היום לירושלים, לא?
או שיש עוד עליה לרגל למאחרים? (סוג של פסח שני)
אני הייתי עכשיו באזור הסינמה סיטי חלק מהכבישיפ כבר חסומים והעמידו שם בצומת במה ענקיתתתתמה יהיה היום בירושלים ?
סינמה סיטי בירושלים או גלילות?אני הייתי עכשיו באזור הסינמה סיטי חלק מהכבישיפ כבר חסומים והעמידו שם בצומת במה ענקיתתתת
זה נראה שהם מתכננים לשבש אותנו היום ומחר
עכשיו הכל חסוםמה קורה בכניסה לעיר ירושלים? פתוח?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: יוסף טל, נאווהלה, דסי שר ועוד 3 משתמשים6 //