חסימת אינטרנט במכשיר אנדרואיד

• הוסף לסימניות
בואו נעשה סדר:
אפליקציית וויז מתבססת על שני דברים על תעבורת אינטרנט ועל קליטת GPS
(אינטרנט לצורך מידע תחבורתי על המפה באפליקציה וGPS לצורך מציאת מיקום,
חוסר באחת מן הרכיבים יכול לגרום להשבתת האפליקציה)
לא חסרות בשוק תוכנות/אפליקציות לניווט ללא צורך באינטרנט במכשיר
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הי,

אשמח אם משהו ידע לעזור לי אם התחברתי לראוטר מסוים ,
וכעת אני לא רוצה שיהיה לא אפשרות נוספת להתחברות לראוטר כזה.
איך עושים את זה?
מדובר בוונדס 10.

• הוסף לסימניות
הי,

אשמח אם משהו ידע לעזור לי אם התחברתי לראוטר מסוים ,
וכעת אני לא רוצה שיהיה לא אפשרות נוספת להתחברות לראוטר כזה.
איך עושים את זה?
מדובר בוונדס 10.
אם סתם שהמכשיר לא יתחבר אוטומטית-
הגדרות- רשת ואינטרנט- ווי פיי- חיבורים- שם הראוטר- שכח.
אם זה לא ראוטר של נטפרי אפשר להתקין תוכנת וויפרי.
אם הראוטר שלך אפשר לשנות סיסמא ולקשקש בלי להסתכל או משהו.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אם יש גישת הרשאות מערכת מלאה למכשיר , מה שנקרא ROOT בפי העם אין שום בעיה לחסום מה שאת הרוצה בלי שום תוכנה כמעט. רק קצת ידע מינימלי בפקודות לינוקס.

יש גם תוכנות שיעשו לך את זה כמו DroidWall ועוד כמה. מנסיון זה עובד לא רע. צריך רק קצת ידע לא משהוא בשמים.

פעם היה משהוא שרצה לייבא מסין מכשירים חסומים לגמרי, עם ה"הכשר" וכו', היצרן מסין נתן לו את ה ROM של המכשיר הכנסנו לו חסימה לכל כתובות ה IP חוץ מאחת (על מנת לאפשר עידכונים וכדו')
בסוף זה לא יצא לפועל בגלל פוליטיקות ועלויות גבוהות (כמעט היינו הך במקרה הזה).

מעניין..
אם זה אכן כך, תפרסם את זה, כי המון מחפשים חסימת הגלישה בגלקסי ודומיו.

סליחה שאני מעיר את המתים...
אבל יש לך הוראות לרוט? אני עם קצת ידע בנושא.
(הבעיה שבטח אפשר גם להחזיר את זה עם רוט לא?)
אמנם אשכול ישן נושן (אבל כבר הקפיצו..)

פלאפון כשר, אבל נורמלי
@קבר רחל
אולי החברים כאן יוכלו לעזור לך..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה