דרוש מידע חסימת אינטרנט במכשיר קורא ספרים עם וויפרי, זה אפשרי?

• הוסף לסימניות
אני מעוניין לדעת בקשר לחסימת כל האינטרנט (שלא יהיה שום אפשרות להשתמש באינטרנט בשום צורה שהיא) במכשירים שהם קוראי ספרים, כמו קינדל או בוקס וכיוצא בהם. חשבתי על רעיון להתקין בהם ווייפרי וזה בעצם יחסום את כל האינטרנט (כלומר שגם אם תיאורטית אפשר להשתמש באינטרנט של נטפרי זה לא אכפת לי, ובכל מקרה אם לא ישתמשו בנטפרי האינטרנט יהיה חסום לחלוטין, וזה מה שחשוב לי).

האם זה אפשרי?
באם לא - יש לכם רעיון אחר?

• הוסף לסימניות
אני מעוניין לדעת בקשר לחסימת כל האינטרנט (שלא יהיה שום אפשרות להשתמש באינטרנט בשום צורה שהיא) במכשירים שהם קוראי ספרים, כמו קינדל או בוקס וכיוצא בהם. חשבתי על רעיון להתקין בהם ווייפרי וזה בעצם יחסום את כל האינטרנט (כלומר שגם אם תיאורטית אפשר להשתמש באינטרנט של נטפרי זה לא אכפת לי, ובכל מקרה אם לא ישתמשו בנטפרי האינטרנט יהיה חסום לחלוטין, וזה מה שחשוב לי).

האם זה אפשרי?
באם לא - יש לכם רעיון אחר?
אם יש חסימה וזה בלי אינטרנט, איך יופיעו שם ספרים?

• הוסף לסימניות
אם יש חסימה וזה בלי אינטרנט, איך יופיעו שם ספרים?
אני מתכוון שמלכתחילה יורידו לשם כמות של ספרי קודש שצריכים וזהו, מאז חסימת האינטרנט יהיה אפשר רק להוסיף ספרים כקבצי PDF דרך חיבור למחשב וכיוצא בזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה