חסימת אינטרנט לWINDOWS 8

• הוסף לסימניות
יש ברשותי מחשב חדש עם מערכת הפעלה WINDOWS8 והאינטרנט שבו פתוח!
פניתי לשתי חברות חסימה אתרוג ונתיב ונמסר לי שתוכנת החסימה שלהם אינה פועלת על WINDOWS8.
החיגן של אתרוג אינו מספק אותי.
למישהו יש פתרון אחר?
זקוקה לכך בדחיפות!
תודה

• הוסף לסימניות
אני חושב שלנתיב יש תמיכה לWINDOWS 8
אתמול אמרו לי בתמיכה שיש חסימה

• הוסף לסימניות
אני עם ווינדוס 8 ונתיב. כבר למעלה מחודש.

• הוסף לסימניות
מה הקשר בין הדברים?
אני עם אתרוג +ווינדוס 8 כבר למעלה מחצי שנה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1079996:
מה הקשר בין הדברים?
אני עם אתרוג +ווינדוס 8 כבר למעלה מחצי שנה...
????
היום הם אמרו לי שאין להם תמיכה בווינדוס 8 אלא רק דרך החייגן.
נכתב ע"י רמה פלוס;1079865:
אגב, מה הבעיה בחייגן?
הבנתי מהם שדרך החייגן ניתן להתחבר אליהם ותהיה חסימה אבל תמיד תשאר האפשרות בידי להתחבר ללא חסימה כלומר לא להשתמש בחיגן שלהם

• הוסף לסימניות
נייד? אפשר להוציא את הwifi אצל גמ"ח'ים בכל הארץ.
אם אתם גרים בבני ברק אוכל לעשות לכם את זה. בחינם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1080102:
נייד? אפשר להוציא את הwifi אצל גמ"ח'ים בכל הארץ.
אם אתם גרים בבני ברק אוכל לעשות לכם את זה. בחינם.

ישר כח.

ואם אתם לא גרים בבני ברק אתם במרחק שיחה אחת מנציג הגמ"ח הקרוב שינתק אתכם ללא תשלום: 1-599-502-200

• הוסף לסימניות
אם אני לא טועה לנט צח קהילות יש פיתרון לווינדוס 8

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה