חסימת אינטרנט

• הוסף לסימניות
הציעו לי מקום עבודה מצוין. הבעיה היחידה היא האינטרנט. אני מעונינת באינטרנט חסום אבל המעסיק לא מסכים. אני צריכה לעבוד רק עם אתר אחד - האתר של החברה.
איך אפשר לחסום עבורי את האינטרנט למעט אתר אחד ולהשאיר למעסיק את האופציה לגלוש באופן חופשי?

תודה גדולה למסייעים.

• הוסף לסימניות
אתם עובדים ביחד על אותו מחשב?
אם לא, אפשר להתקין במחשב שלך בלבד, את תוכנת נתיב (כמובן + מנוי) שיפתחו לך רק את האתר הספציפי הזה. ובמחשב שלו האינטרנט ישאר פתוח.

• הוסף לסימניות
אם יש לך מחשב נפרד ואתה רוצה רק אתר אחד, אין שום צורך לבזבז על זה כסף. יש תוכנה נחמדה בשם K9 שתוכל איתו לחסום הכל חוץ מרשימה לבנה.

רק צריך לתת את הסיסמא למשהו אחר, וגם לשנות הת כתובת האימייל שהתוכנה משתמשת בו במקרה ששכת את הסיסמה כדי לשלוח סיסמה חילופית....

• הוסף לסימניות
במחשב אחד
להקצות לך חשבון משתמש שזה יהיה הגישה היחידה שלך. (כלומר שינעל את חשבון המשתמש שלו)
עם חייגן vpn של אינטרנט רימון.
אם מדובר על שני מחשבים
להגדיר לך חייגן VPN של אינטרנט רימון.

זוהי אפשרות הכרוכה בתשלום

אפשר גם להתקין תוכנת בקרת הורים
מסנן אתרים לא כדאי כי זה יעזור רק על הדפדפן שבו הגדרת.

בקיצור תפרט מה הולך שם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;581360:
אם יש לך מחשב נפרד ואתה רוצה רק אתר אחד, אין שום צורך לבזבז על זה כסף. יש תוכנה נחמדה בשם K9 שתוכל איתו לחסום הכל חוץ מרשימה לבנה.

רק צריך לתת את הסיסמא למשהו אחר, וגם לשנות הת כתובת האימייל שהתוכנה משתמשת בו במקרה ששכת את הסיסמה כדי לשלוח סיסמה חילופית....

קישור
http://www.olam-jew.com/maamarim/hadracha-k9.htm

• הוסף לסימניות
רק להעיר שתוכנת K9 מסנן את הגישה לאינטרנט מכל התוכנות שמותקנות במחשב ולא רק בדפדפן אחד.

• הוסף לסימניות
שאלה קטנה - למה שתגלשי באינטרנט באמצע עבודה?

• הוסף לסימניות
תודה על ההתייחסות והתגובות.
אני והבוס משתמשים באותו מחשב. והבוס רוצה את האינטרנט שלו פתוח לחלוטין
מסיבותיו שלו. אני מעונינת מלכתחילה בנתיב. היות והוא מתנגד אני מחפשת כל
פיתרון אפשרי אחר. (לפחות עד שאני אשכנע אותו...)
ולמה שאגלוש בעבודה? זו גם הטענה שלו, אבל ליצה"ר כידוע אין גבולות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה