חסימת אפשרות גלישה לאינטרנט

• הוסף לסימניות
בחדר המחשבים בבית הספר בו אני עובדת יש לאחרונה אפשרות לגלוש (נט-פרי כמובן) למשך התקופה הקרובה כדי שתהיה אפשרות להשתמש בתוכנות אדובי.
האם יש אפשרות למנוע מהתלמידות לגלוש, ז"א האם יש אפשרות לחסום את האפשרות לגלוש ללא סיסמה או משהו כזה?
מקווה שהובנתי.
ותודה לעונים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה לכולם!
אני בנסיונות לדעת מה הכי כדאי
אבל תודה על כל תגובה
היה לי ברור שרק בפרוג אמצא תשובה

• הוסף לסימניות
בחדר המחשבים בבית הספר בו אני עובדת יש לאחרונה אפשרות לגלוש (נט-פרי כמובן) למשך התקופה הקרובה כדי שתהיה אפשרות להשתמש בתוכנות אדובי.
האם יש אפשרות למנוע מהתלמידות לגלוש, ז"א האם יש אפשרות לחסום את האפשרות לגלוש ללא סיסמה או משהו כזה?
מקווה שהובנתי.
ותודה לעונים

התשובה הכי פשוטה במקום להתקין כל מיני תוכנות היא:

דרך נטפרי אפשר להגדיר שרק אדובי יהיה פתוח

• הוסף לסימניות
אני רק אסכם לכם במילים קצרות מה שכתבו מעלי , ואוסיף גם את השנקל שלי

1. אפשר לחסום ברמת המחשב עם תוכנה שתחסום חלקית את החיבור, פחות מומלץ כי זה כאב ראש לעבור מחשב מחשב , וגם התוכנות האלו בדכ עולות כסף ואני לא מאמין שבתור מוסד תרצו לשים תוכנה פרוצה.

2. אפשר לחסום ברמת הספק (דהיינו נטפרי) , זה בעיקרון הדרך המומלצת , אבל , אני מניח שהחיבור הזה משמש גם למשרד ולעוד מקומות חוץ מהחדר מחשבים הזה , אז זה לא ככ מעשי.

3. אפשר עי ראוטר חכם , שידע לחסום כתובות IP ברשת לכל התעבורה חוץ מכתובות IP מסוימות .
זה לכאורה הפתרון הכי קל ומעשי. יש בזה עלות חד פעמית של הראוטר ואיש התקשורת שיתקין לכם אבל זה מחזיר את עצמו.
אפשר גם לשלב את 3 ו2 ביחד.
דהיינו ,
לעשות עוד פרופיל בנטפרי (מנוי VPN ) זה עולה 15 או 20 שח אם עושים ישירות מנטפרי עצמם , ואפשר לנתב חלק מהמחשבים (למשל המשרד) לחיבור נטפרי רגיל ואת החדר מחשבים לפרופיל החסום שפתוח בו רק אדובי (אולי עדכוני אנטי וירוס למשל וכדו)

עושים את הפתרון הזה בכמה סמינרים בארץ.

• הוסף לסימניות
ואפשר גם לעשות ע"י נוד 32 בקרת הורים לחסום את כל הקטגוריות.
עובד גם בתום תקופת הנסיון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה