חסימת גישה לאינטרנט ע"י סיסמא?

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות לחסום גישה לאינטרנט במחשב נייד
ע"י סיסמא?

אני לא רוצה לבטל במחשב את הגישה לאינטרנט לגמרי.
אבל כן שלא תהיה שום אפשרות להתחבר, לא דרך wifi ולא דרך כבל
רק למי שיודע את הסיסמא.

יש חיה כזו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;1040744:
ע"י סיסמא?

רק למי שיודע את הסיסמא.

יש חיה כזו?

יש חיה כזו... הכלב של K9

K9 Web Protection Administration

• הוסף לסימניות
או הענין של יועץ הסיסמאות של אקספלורר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;1040744:
ע"י סיסמא?

רק למי שיודע את הסיסמא.

יש חיה כזו?

אצלי במחשב יש חסימה של אתרוג, מצוינת, ובכל התחברות לאינטרנט החסימה דורשת סיסמא, בלי להקיש אותה אין גישה לאינטרנט גם אם אני מחוברת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתי ו.;1040767:
אצלי במחשב יש חסימה של אתרוג, מצוינת, ובכל התחברות לאינטרנט החסימה דורשת סיסמא, בלי להקיש אותה אין גישה לאינטרנט גם אם אני מחוברת.

הבעיה היא שזה קשה כל פעם להקליד מחדש...
ואם מסמנים "זכור סיסמא"....
אז מה התועלת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתי ו.;1040767:

החסימה מותקנת על המחשב עצמו? וכמה זה עולה?

• הוסף לסימניות
בעיקרון גם בנתיב יש צורך להקיש סיסמא בכניסה. רק שצריך לזכור לצאת מנתיב לפני כיבוי המחשב.

• הוסף לסימניות
החסימה מותקנת על המחשב, עולה 38 ש"ח לחודש, מצוינת מאוד!!! אני ממש מרוצה!
עברתי אליהם לא מזמן וזה מעולה.
לגבי הסיסמא- ממש לא קשה. סיסמא של ארבע ספרות, מתרגלים מייד...

• הוסף לסימניות
העניין הוא שזה מחשב שלא מיועד לאינטרנט בכלל.
רצינו ממש לנתק לו את הגישה לאינטרנט לגמרי
אבל יתכן שמדי פעם כן אצטרך בשביל הורדות, התקנות וכו'.

לכן מצד אחד אני לא רוצה להשקיע על זה כסף, ומצד שני, לא אכפת לי להקיש סיסמא כל פעם מחדש. הרי מדובר בפעם ב...

מה הפיתרון הכי מומלץ?

• הוסף לסימניות
לדבר עם אתרוג ולהוציא מהם הצעת מחיר משתלמת....
הפתרון הכי לא מומלץ זה להשאיר מחשב בלי חסימה.

• הוסף לסימניות
לי יש (חוץ מנתיב) את INET PROTECTOR
תוכנה מעולה שרק כשאת רוצה לחסום את הנט (לפני יציאה מהבית לדוג')
מפעילים אותה והנט חסום עד לסגירתה עם ססמא
יותר מזה, ניתן לחסום ממנה כל אתר ע"י הקלטה של האתרים שאת נכנסת אליהם
או להפך לפתוח רק אתרים מסוימים (ע"י ההקלטה הנ"ל)
וכמובן ליצור בה אופציה של שעות בהן התוכנה מאפשרת גישה לנט ושעות בהן באופן אוטומטי הגישה נסגרת

• הוסף לסימניות
אני באתרוג, ללא תשלום נוסף
הכניסה הבסיסית מוגדרת לדף הבית של אתרוג בלבד + מייל אתרוג - שהכניסה אליו עם סיסמא.
כדי לגלוש הלאה צריך להקיש סיסמא וקוד ולאפשר רמת גלישה "יעיל" [האינ' הרגיל המסונן...]

• הוסף לסימניות
מישהו כתב שהחסימה באתרוג היא על המחשב, זה לא מדויק.
חסימת אתרוג היא על הראוטר, אלא אם כן התקנת עוד תוכנה מיוחדת מבית אתרוג שחוסמת גם את המחשב.
אם התוספת הזו לא מותקנת אפשר באלחוטי לגלוש דרך ראוטר של שכנים שאינו חסום בסיסמא, או כשהמחשב מחוץ לבית במקום שנקלטת רשת אלחוטית.
לכן ההמלצה היא אתרוג בשביל הראוטר בבית, גם בשבילך וגם בשביל השכנים :) כי נתיב למשל לא חוסם לך את הראוטר אלא רק את המחשב, כך יוצא שהשכנים יכולים לחגוג לך על הראוטר ואפילו לא תדע.
ואם אתה רוצה להיות בטוח שלא יגלשו עם הנייד שלך, מחוץ לבית אז צריך להתקין את התוסף של אתרוג, או לבטל את האלחוטי בנייד ולגלוש רק עם חוט, או להתקין נתיב, או K9

• הוסף לסימניות
מה פתאום תשלום?
ממש לאחרונה היה כאן הסבר בפורום, איך לבצע את זה דרך הראוטר
מאוד פשוט וקל להבנה, בליווי תמונות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי;1040986:
חסימת אתרוג היא על הראוטר, אלא אם כן התקנת עוד תוכנה מיוחדת מבית אתרוג שחוסמת גם את המחשב.
אם התוספת הזו לא מותקנת אפשר באלחוטי לגלוש דרך ראוטר של שכנים שאינו חסום בסיסמא, או כשהמחשב מחוץ לבית במקום שנקלטת רשת אלחוטית.
לכן ההמלצה היא אתרוג בשביל הראוטר בבית, גם בשבילך וגם בשביל השכנים :) כי נתיב למשל לא חוסם לך את הראוטר אלא רק את המחשב, כך יוצא שהשכנים יכולים לחגוג לך על הראוטר ואפילו לא תדע.
ואם אתה רוצה להיות בטוח שלא יגלשו עם הנייד שלך, מחוץ לבית אז צריך להתקין את התוסף של אתרוג, או לבטל את האלחוטי בנייד ולגלוש רק עם חוט, או להתקין נתיב, או K9
החסימה שיש לי היא על המחשב הנייד, מפני שאני מתחברת לרשת אלחוטית. וכל רשת שהיא שאחבר למחשב יש לי את החסימה הנ"ל של אתרוג.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי;1040986:

לגבי ראוטר של נתיב- קודם כל יש אפשרות תמיד להצפין עם סיסמא וזה מה שהם ממליצים, מלבד זאת כשמשתמשים בספק הכשר שלהם יש אפשרות רק למחשב עם נתיב להתחבר

• הוסף לסימניות
http://www.bezeqint.net/Page.aspx?cc=0101010205
תוכנה מעולה מבית בזק בינלאומי מאפשרת גם להגדיר חסימה מוחלטת עם סיסמא וגם חסימה לפי זמנים וכמובן רמות של חסימה החל מחסימה מלאה... (רישיון ל3 מחשבים)
מומלץ בחום!
גם אם אתם לא לקוחות בזק בינלאומי יתכן ואפשר לרכוש את התוכנה, אם זה רלוונטי תשאירו הודעה בפרטי ואברר את זה.
שבת שלום!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה