נכתב ע"י sarit_f;1040744:האם יש אפשרות לחסום גישה לאינטרנט במחשב נייד
ע"י סיסמא?
אני לא רוצה לבטל במחשב את הגישה לאינטרנט לגמרי.
אבל כן שלא תהיה שום אפשרות להתחבר, לא דרך wifi ולא דרך כבל
רק למי שיודע את הסיסמא.
יש חיה כזו?
נכתב ע"י sarit_f;1040744:האם יש אפשרות לחסום גישה לאינטרנט במחשב נייד
ע"י סיסמא?
אני לא רוצה לבטל במחשב את הגישה לאינטרנט לגמרי.
אבל כן שלא תהיה שום אפשרות להתחבר, לא דרך wifi ולא דרך כבל
רק למי שיודע את הסיסמא.
יש חיה כזו?
נכתב ע"י אסתי ו.;1040767:אצלי במחשב יש חסימה של אתרוג, מצוינת, ובכל התחברות לאינטרנט החסימה דורשת סיסמא, בלי להקיש אותה אין גישה לאינטרנט גם אם אני מחוברת.
נכתב ע"י אסתי ו.;1040767:אצלי במחשב יש חסימה של אתרוג, מצוינת, ובכל התחברות לאינטרנט החסימה דורשת סיסמא, בלי להקיש אותה אין גישה לאינטרנט גם אם אני מחוברת.
החסימה שיש לי היא על המחשב הנייד, מפני שאני מתחברת לרשת אלחוטית. וכל רשת שהיא שאחבר למחשב יש לי את החסימה הנ"ל של אתרוג.נכתב ע"י מירי;1040986:מישהו כתב שהחסימה באתרוג היא על המחשב, זה לא מדויק.
חסימת אתרוג היא על הראוטר, אלא אם כן התקנת עוד תוכנה מיוחדת מבית אתרוג שחוסמת גם את המחשב.
אם התוספת הזו לא מותקנת אפשר באלחוטי לגלוש דרך ראוטר של שכנים שאינו חסום בסיסמא, או כשהמחשב מחוץ לבית במקום שנקלטת רשת אלחוטית.
לכן ההמלצה היא אתרוג בשביל הראוטר בבית, גם בשבילך וגם בשביל השכניםכי נתיב למשל לא חוסם לך את הראוטר אלא רק את המחשב, כך יוצא שהשכנים יכולים לחגוג לך על הראוטר ואפילו לא תדע.
ואם אתה רוצה להיות בטוח שלא יגלשו עם הנייד שלך, מחוץ לבית אז צריך להתקין את התוסף של אתרוג, או לבטל את האלחוטי בנייד ולגלוש רק עם חוט, או להתקין נתיב, או K9
נכתב ע"י מירי;1040986:מישהו כתב שהחסימה באתרוג היא על המחשב, זה לא מדויק.
חסימת אתרוג היא על הראוטר, אלא אם כן התקנת עוד תוכנה מיוחדת מבית אתרוג שחוסמת גם את המחשב.
אם התוספת הזו לא מותקנת אפשר באלחוטי לגלוש דרך ראוטר של שכנים שאינו חסום בסיסמא, או כשהמחשב מחוץ לבית במקום שנקלטת רשת אלחוטית.
לכן ההמלצה היא אתרוג בשביל הראוטר בבית, גם בשבילך וגם בשביל השכניםכי נתיב למשל לא חוסם לך את הראוטר אלא רק את המחשב, כך יוצא שהשכנים יכולים לחגוג לך על הראוטר ואפילו לא תדע.
ואם אתה רוצה להיות בטוח שלא יגלשו עם הנייד שלך, מחוץ לבית אז צריך להתקין את התוסף של אתרוג, או לבטל את האלחוטי בנייד ולגלוש רק עם חוט, או להתקין נתיב, או K9
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים