- הוסף לסימניות
מה זה טלאי?
נכתב ע"י שמח לעזור;1700301:אם עושים שתי משתמשים, אדמיניסטרטור עם סיסמה ומשתמש נוסף רגיל (מוגבל), אפשר לחסום בלי שום תוכנה ע"י החומת אש (אפשר לעשות קיצור דרך בשולחן עבודה) זה מסרבל אבל זה יעיל מאוד.
אם המחשב לא נגיש פיזית (לחיבור התקנים כמו USB/DVD) זה גם בלתי פריץ לחלוטין.
נכתב ע"י עשרים ושתים;1700322:אין דבר לא פריץ בwindows
ניסיתי עכשיו והצלחתי לעקוף , במשתמש רגילנכתב ע"י שמח לעזור;1701784:קרא לכל חבריך האקרים ונסה נא לעקוף את מה שתיארתי.
http://www.youtube.com/watch?v=diSkalSKBWMנכתב ע"י שמח לעזור;1701784:קרא לכל חבריך האקרים ונסה נא לעקוף את מה שתיארתי.
נכתב ע"י 3 פינות;1701811:
נכתב ע"י bris;1701809:ניסיתי עכשיו והצלחתי לעקוף , במשתמש רגיל
אם אני שולח לך סירטון , מה אתה נותן לי ?
נכתב ע"י 3 פינות;1701811:
נכתב ע"י שמח לעזור;1701838:אתה עושה לי חולשת הדעת רצינית, אני לא חשבתי שאני כ"כ טיפש.
אבל בא נהיה בטוחים, שמת הוראת Outbound Rule עם Block גורף (הכל Any)?
נכתב ע"י bris;1701851:כן
זה בכלל לא מתייחס ל stack של הוינדוס
הוא ניגש לרשת ישירות
הוא עוקף את כל החסימות כמעט
כןנכתב ע"י שמח לעזור;1701860:אז לא הבנתיך קודם.
בסופו של יום, יש דפדפן עובד וגולש?
נכתב ע"י פרסומון;1701863:לשמח לעזור- להלן הסרטון שהעלו כאן קודם:
http://www.jumbomail.co.il/Downloads.aspx?sid=3637474E33434775576B343D
נכתב ע"י bris;1701868:בעיקורן זה היינו הך.
נכתב ע"י שמח לעזור;1701878:הגזמת. זה כמו שתשווה סורגים לרשת יתושים.
אלא אם כן זה היינו הך מזוית הפריצה שלך שהיא חידה בעיני.
נכתב ע"י מנדי שלום;1700393:יש ויש
תנסה לבטל את החומת אש בדרך לא רגילה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים