חסימת גלישה ללא סיסמה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עשרים ושתים;1702048:
קח דוגמא איך בלי דיסק ובלי חיבור USB ויש לך הרשאות של SYSTEM (קצת יותר מADMINISTRATOR)
https://www.youtube.com/watch?v=j0q3kUoM-jw&spfreload=10

זה לא ממש נחשב
כי זה הטריק של החלפת הקבצים כן נותן לך הרשאות ניהול
חוצמזה שלהכנס שוב במצב תיקון זה כנראה עם דיסק חיצוני - כי בקלות אפשר לבטל את מצב ה REPAIR

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;1702054:
זה לא ממש נחשב
כי זה הטריק של החלפת הקבצים כן נותן לך הרשאות ניהול
חוצמזה שלהכנס שוב במצב תיקון זה כנראה עם דיסק חיצוני - כי בקלות אפשר לבטל את מצב ה REPAIR

זה רק היה הדגמה בסיסית (זה לא הפורום המתאים)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;1702058:
השיטה הזאת לשנות שמות קבצים נחסמה באחד העדכונים של ווינדוס. (עוד לפני SP1)

עובד עובד

גם אחרי SP1 וגם ב 8 וגם ב 8.1

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עשרים ושתים;1702048:
קח דוגמא איך בלי דיסק ובלי חיבור USB ויש לך הרשאות של SYSTEM (קצת יותר מADMINISTRATOR)
https://www.youtube.com/watch?v=j0q3kUoM-jw&spfreload=10

ראשית הבאת סרטון ממש לא במקום. כי יש לו שם גישה פיזית לכיבוי המחשב פיזית (מה שמעורר לו את אפשרות Repair). אבל עדיין אפשר להגיע לשם ע"י התפריט של F8. אני אף פעם לא הצלחתי להפעיל repair בלי דיסק התקנה, אבל כעת אני רואה שזה אכן אפשרי אז אכן זו פרצה טעונה סתימה, לא מסובך (מקסימום - מניעת כיבוי/ריסט ע"י המשתמש).

אשמח לשמוע על אפשרות פריצה נוספת. זה מאוד חשוב לי, כי אני הייתי בהנחה שזה בלתי פריץ ויש לי מחשבים באחריותי עם חסימה זו.

• הוסף לסימניות
אגב הרצתי הרגע מערכת וירטואלית לבדיקה והצלחתי אכן להיכנס לRepair ללא דיסק, אך התבקשתי לספק סיסמת מנהל.
כך שכמדומה לי האופציה הזו לא רלוונטית, לא כן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמח לעזור;1703170:
אגב הרצתי הרגע מערכת וירטואלית לבדיקה והצלחתי אכן להיכנס לRepair ללא דיסק, אך התבקשתי לספק סיסמת מנהל.
כך שכמדומה לי האופציה הזו לא רלוונטית, לא כן?

בהנחה שיש סיסמא לADMINISTRATOR והוא לא רק בDISABLE
נכתב ע"י שמח לעזור;1703159:
ראשית הבאת סרטון ממש לא במקום. כי יש לו שם גישה פיזית לכיבוי המחשב פיזית (מה שמעורר לו את אפשרות Repair). אבל עדיין אפשר להגיע לשם ע"י התפריט של F8. אני אף פעם לא הצלחתי להפעיל repair בלי דיסק התקנה, אבל כעת אני רואה שזה אכן אפשרי אז אכן זו פרצה טעונה סתימה, לא מסובך (מקסימום - מניעת כיבוי/ריסט ע"י המשתמש).
איך תמנע ממשתמש לכבות את המחשב ???
נכתב ע"י שמח לעזור;1703159:
אשמח לשמוע על אפשרות פריצה נוספת. זה מאוד חשוב לי, כי אני הייתי בהנחה שזה בלתי פריץ ויש לי מחשבים באחריותי עם חסימה זו.

האם יהיה למשתמש גישה לאינטרנט???

• הוסף לסימניות
מה שכתבת בהנחה שAdministrator הוא Disable קצת עושה צחוק ממני. אני מדבר איתך על לעשות משתמש מוגבל ולנעול את האדמין בסיסמה. כמובן שאם יש מאה חשבונות אדמין וכמובן כולל הbuiltin כולם צריכים להיות נעולים.
לא לדעת להגדיר לא הופך מערכת לפריצה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמח לעזור;1703597:
מה שכתבת בהנחה שAdministrator הוא Disable קצת עושה צחוק ממני. אני מדבר איתך על לעשות משתמש מוגבל ולנעול את האדמין בסיסמה. כמובן שאם יש מאה חשבונות אדמין וכמובן כולל הbuiltin כולם צריכים להיות נעולים.
לא לדעת להגדיר לא הופך מערכת לפריצה.

זה שפריצה דיבילית אחת חסומה לא הופך מחשב לבלתי פריץ...
לא ענית על השאלה האם למשתמש המוגבל יש גישה לרשת??

• הוסף לסימניות
למען הסר ספק עשיתי עכשיו ניסיון על מחשב win7 עדכני עם סיסמא לadministrator
והמחשב לא ביקש שום סיסמא נתן לי לגשת לכל הקבצים עשיתי העתק בדבק לקובץ SAM
ללא שום בעיה - מה צריך יותר מזה???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עשרים ושתים;1703793:
למען הסר ספק עשיתי עכשיו ניסיון על מחשב win7 עדכני עם סיסמא לadministrator
והמחשב לא ביקש שום סיסמא נתן לי לגשת לכל הקבצים עשיתי העתק בדבק לקובץ SAM
ללא שום בעיה - מה צריך יותר מזה???
עם דיסק התקנה ידידי, לא כן?
אלא אם כן המערכות הפעלה שלנו שונות. כי אצלי בכניסה לתיקון דרך התפריט מהF8, הוא כן מבקש סיסמה. רק מהדיסק התקנה הוא לא מבקש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמח לעזור;1705152:
עם דיסק התקנה ידידי, לא כן?
אלא אם כן המערכות הפעלה שלנו שונות. כי אצלי בכניסה לתיקון דרך התפריט מהF8, הוא כן מבקש סיסמה. רק מהדיסק התקנה הוא לא מבקש.

ברגע שהחלון של win7 מתחיל לעלות תכבה את המחשב ותפעיל מחדש תגיע לחלון כזה

קבצים מצורפים

• 2015-07-20_113912.jpg
    KB 32.4 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י עשרים ושתים;1705185:

בוינדוס 8.1 זה מבקש סיסמא גם במצב כמו שציינת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עשרים ושתים;1705185:

א. שוב אתה לקוח בחשבון כיבוי פיזי.
ב. אחרי השלב הזה לא מגיע בקשת סיסמה? כאמור אני קיבלתי בקשת סיסמה אחרי כניסה לRepair מהתפריט בF8.
ג. נניח שזה אכן פריץ, אפשר לבטל את האפשרות תיקון. האם יש לך פריצה מכיוון שונה מלבד התיקון של windows?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה