חסימת הורדת סרטונים מאתר

• פותח הנושא YG&K
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;2169930:
אני לא חושב שזאת המלצה טובה, לפתוח VPS בDO ולהתחיל לקנפג שרת סטרימינג מאפס
לכן אני משתמש בשרת apache פשוט עם תגי וידאו, בכל מקרה אי אפשר באמת לחסום הורדה של סרטונים.
תראה בעמוד הזה:
http://artil.3pinot.com/documentation/doc-joomla
נכתב ע"י אחד פלוס;2169935:
הבעיה היא עם החסימות של רימון ודומיו שמאוד קשה לפתוח שמה סרטונים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;2169930:
אני לא חושב שזאת המלצה טובה, לפתוח VPS בDO ולהתחיל לקנפג שרת סטרימינג מאפס
אפשר הסבר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YG&K;2170030:
DO זה ראשי תיבות digital ocean ושרת סטרימינג זה שרת שמוגדר לשלוח את הוידיאו קצת אחר מסתם שרת של דפי HTML , על פי רוב ההעדפה העיקרית שלו היא בשידור חי או בחברות גדולות שמתעסקות עם כמויות של חומר.

אני רק יוסיף על התגובה הקודמת שלי, שכשמקודדים נכון את הוידיאו אז אפשר לקפוץ באמצע סרטון גם בלי שרת סטרימינג כמו שאפשר לראות בלינק שהבאתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;2171073:
ועדיין אתה משתמש בOVH....

אני משתמש גם וגם.

אבל לפי הנסיון שלי עם scaleway
אם היה לי קל להעביר את השרתים הייתי מעביר לשם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה