חסימת המחשב לסקייפ

• הוסף לסימניות
האם אפשר לחסום את המחשב לתוכנת סקייפ?

דהיינו שלא יוכלו להשתמש עם סקייפ במחשב?

• הוסף לסימניות
בקרת משתמש

• הוסף לסימניות
אני לא רוצה להשתמש עם בקרת הורים

האם יש עוד דרך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י g2035;1711471:
אני לא רוצה להשתמש עם בקרת הורים

האם יש עוד דרך?

דרך חומת אש זה אפשרי.

• הוסף לסימניות
לחסום את הip דרך חומת אש, או את התוכנה דרך חומת האש.

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות את זה לבד, או שכדאי דרך טכנאי

והאם שייך דרך הראוטר אם יש כמה מחשבים

• הוסף לסימניות
אפשר דרך הראוטר,
בחלק מהראוטרים דרך החומת אש אבל אם משתמשים בOPEN DNS אז אפשר תמיד, השאלה היא איזה ספק אינטרנט יש לכם כי ברימון זה לא עובד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1711888:
לחסום את הip דרך חומת אש, או את התוכנה דרך חומת האש.

דרך יציאה לא כל כך מומלץ, כי בהגדרות שלו (ברירת מחדל) הסקייפ משתמש עם היציאות 80 ו- 443 עבור חיבורים נכנסים נוספים.
כמו"כ אפשר להגדיר בהגדרות שלו בקלות שישתמש עם יציאה/פורט אחר.

לכן נראה לי שעדיף לחסום את התוכנה.

• הוסף לסימניות
אני יחזור על הפיתרון שכתבתי קודם
להשתמש בשרת DNS של opendns ולחסום את הקטגוריה שכוללת את סקייפ.

• הוסף לסימניות
יש לי ספק RL - נטפרי ותשתית וראוטר של בזק.

אפשר לקבל פירוט איך עושים את זה?

• הוסף לסימניות
1. נרשמים באתר
https://www.opendns.com/home-internet-security/
2. אחר כך משנים בהגדרות של הראוטר את הספק DNS במקום AUTO למה שמקבלים מOPENDNS
3. על אחד המחשבים צריך להתקין את התוכנה שלהם בשביל שהוא יזהה את הרשת שלך שמשויכת לפרופיל שלך (אא"כ יש לך IP קבוע)
4. באתר שלהם חוסמים את הקטגוריה שכוללת את SKYPE.

יש סרטון טוב באנגלית:
http://www.youtube.com/watch?v=e5-Fkqceu2Q

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה