חסימת/ הסרת דפדפנים במחשב שמיועד לכתיבה בלבד

• הוסף לסימניות
לצערי יש לי דגם מסוג מאוד משונה שזה לא הצליח שם.
מה לעשות עכשיו?

• הוסף לסימניות
כתבתי בעבר שכל אפלקציה אפשר להסיר - להתקין WFDSetup WISE FORCE DELETE
להפעיל כל תוכנה או אפלקציה שרוצים להסיר. לפתוח מנהל משימות לעשות על התוכנה פתח מיקום קובץ ושם ע"י הכלי הנ"ל פשוט לעשות מחיקה כפויה.
אם זה לא מובן מקוה שיבואו אחרים להשלים את ההסבר

חוץ מזה שיש תוכנה שהעלו פה בעבר שנקרא RunBlock שתפקידה לחסום\לנעול תוכנות

• הוסף לסימניות
כתבתי בעבר שכל אפלקציה אפשר להסיר - להתקין WFDSetup WISE FORCE DELETE
להפעיל כל תוכנה או אפלקציה שרוצים להסיר. לפתוח מנהל משימות לעשות על התוכנה פתח מיקום קובץ ושם ע"י הכלי הנ"ל פשוט לעשות מחיקה כפויה.
אם זה לא מובן מקוה שיבואו אחרים להשלים את ההסבר

חוץ מזה שיש תוכנה שהעלו פה בעבר שנקרא RunBlock שתפקידה לחסום\לנעול תוכנות
אם יש קישורים לחלק מתוכניות ההסרה נשמח.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• Hebrew.zip
    KB 1.9 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
ניסיתי קובץ אחד מהקבצים שהפנה לשם מנהל המשימות ומה שקרה שהמערכת הפעלה קרסה והמחשב הודיע על קריסה כללית איתחול מחדש.
והדפדפן לא הוסר. [אמנם לא ניסיתי בכל הקבצים שם].
כנראה לא עשית טוב כי אני גם נצרכתי למחוק את דפדפן אדג' ואפלקציית חדשות וספורט ועוד מרעין בישין ואת כולם מחקתי באופן זה ללא שום תקלות

למשל EDGE

בתמונה הוא הביא אותי לקובץ microdoftedgecp כשהוא בעצם עיקר התוכנה.
קליק ימיני מחיקה כפויה ולאשר. אחרי זה שמנסים להפעיל הוא נפתח לרגע ונעלם
ככה היה אצלי ועוד כמה מחשבים שהיה נצרך כזה דבר

2019-05-30_014807.png 2019-05-30_015023.png

• הוסף לסימניות
ואמת שלפעמים יש צורך להסיר עוד קבצים שהם שכנים של הקובץ שנפתח.
הרבה פעמים פשוט מחקתי את כל התקיה וזהו

• הוסף לסימניות
הראשון הצליח
אקספלורר יש סיכוי?
(זה חוסם את תורת אמת אם מסירים את זה או משהו אחר?)

• הוסף לסימניות
בדפדפן אקס' הוא לא נותן למצוא מיקום קובץ דרך מה"מ

• הוסף לסימניות
(נדמה לי ש)אפשר לנטרל את אקספלורר דרך תכונות אופצינליות, כמובן רק בווינדוס מעודכן

• הוסף לסימניות
תודה לכל העוזרים.
אני מחפש חסימה/ הסרה שלא ניתן להחיל אותה מחדש בלחיצת כפתור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה