נכתב ע"י אבירים;1940868:איך ממרים במחשב
לקבצי מחשב כגון MP3.
מדיה פלייאר. פורמט פקטורי.נכתב ע"י אבירים;1940868:איך ממרים במחשב
לקבצי מחשב כגון MP3.
נכתב ע"י פנס מאיר;1940821:יש לך טעות בסיסית. במה שאתה מתכוון שיש בדיסקים קנויים, זה צרוב בצורת קבצי מוזיקה שנגנים יודעים לנגן. זה נקרא Tracks - ערוצים. מי שלא בקי מנסה להעתיק את הערוצים הללו באופן ישיר למחשב, ולכן מקבל קיצורי דרך. אבל למעשה ניתן להמיר זאת לקבצי מחשב כגון MP3.
אני לא צריך קבצים של שמע, אני צריך קבצים שא"א להעתיקם.נכתב ע"י tadmit;1942292:אתה בוחר בתוכנת בצריבה במקום DATA CD
את האפשרות של AUDIO CD
והתוכנה לבד מסדרת את זה בקבצים של שמע
נכתב ע"י הגפן;1942370:אני לא צריך קבצים של שמע, אני צריך קבצים שא"א להעתיקם.
נכתב ע"י asf;1942382:אין דרך נורמלי
נכתב ע"י הגפן;1942388:כמו בהרבה דיסקים קנויים.
איך נועלים קבצי שמע?נכתב ע"י asf;1942391:רק שמע, או DVD (וידיו לא קבצים על DVD), קבצים רגילים על דיסק אי אפשר לנעול דרך נורמלי
adb shell dpm set-device-owner com.secureguard.mdm/.SecureGuardDeviceAdminReceiver
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים