חסימת כלי פיתוח- view source

• הוסף לסימניות
היי ,
משהו יודע איך לחסום את האפשרות לצפות במקור הדף,
כלומר שגם אם אני אכתוב בגוגל view-source:http וכו' , מקור הדף יהיה חסום.
???

תודה

• הוסף לסימניות
אין אפשרות
וגם אם היה תמיד מישהו יכול לגשת עם CURL.
אם זה ממש חשוב אפשר לקמפל לWASM ואז אי אפשר לראות את הJS
או לכתוב את האפליקציה בפלאטר, ואז אין שימוש בHTML אלא הכל מצוייר על הקנבס

• הוסף לסימניות
JavaScript:
(function antiDebugging() {
setTimeout(() =>({setTimeout(antiDebugging, 100);debugger; }), 100);
})()
המשתמש לעולם לא יוכל להגיע לHTML

אבל כמו שאמרו, זה לא 100%

גם אני לא בטוח שכתבתי את זה נכון, זה אמור לקרוא לdebugger כל 100 מילי שניות, וליצור עוד פעם קריאה לדיבגר אחרי 100 מילישניות, אני לא משתמש בsetInterval כדי שיהיה יותר קשה לבטל את זה.

• הוסף לסימניות
@גזעי
אתה מכיר אתר שמיישם חסימות כאלו
מעניין אותי לבדוק האם ומה זה חוסם?

• הוסף לסימניות
@גזעי
אתה מכיר אתר שמיישם חסימות כאלו
מעניין אותי לבדוק האם ומה זה חוסם?

יש שם משהו שנקרא debug protection, אולי זה זה. (זכור לי שיש שם משהו כזה)

• הוסף לסימניות
JavaScript:
(function antiDebugging() {
setTimeout(() =>({setTimeout(antiDebugging, 100);debugger; }), 100);
})()
המשתמש לעולם לא יוכל להגיע לHTML

אבל כמו שאמרו, זה לא 100%

גם אני לא בטוח שכתבתי את זה נכון, זה אמור לקרוא לdebugger כל 100 מילי שניות, וליצור עוד פעם קריאה לדיבגר אחרי 100 מילישניות, אני לא משתמש בsetInterval כדי שיהיה יותר קשה לבטל את זה.
debugger לא חוסם צפייה במקור html

• תודה
Reactions: C
  • הוסף לסימניות
debugger לא חוסם צפייה במקור html
בדיוק, זה יחסום רק ניסיון לדבג.
אפשר יהיה לראות את הHTML שנוצר בתחילת הריצה באמצעות view source,
אבל באמצעות F12\כלי פיתוח, אי אפשר - כי ברגע שהם נפתחים, מיד קובץ החלון של הדיבגר, ואם ממשיכים אותו, שוב הוא קופץ, וככה לעולם :)

• הוסף לסימניות
אפשר יהיה לראות את הHTML שנוצר בתחילת הריצה באמצעות view source,
אבל באמצעות F12\כלי פיתוח, אי אפשר - כי ברגע שהם נפתחים, מיד קובץ החלון של הדיבגר, ואם ממשיכים אותו, שוב הוא קופץ, וככה לעולם :)
אפשר לבטל את הדיבאגר בכלל, ואז שום דבר לא יקפוץ.
אני מתכוונת ללחצן הזה:
1635709101733.png

• הוסף לסימניות
למה לא ליצור התניה בעת עליית העמוד (וכן בעת לחיצת F12) או פתיחת הכלי למפתחים בכל דרך שהיא...
שהאתר יופנה לעמוד אחר או לחילופין יקרוס...
(אני לא אומר את זה מעצמי, ראיתי בעבר כאלו דברים)

• הוסף לסימניות
למה לא ליצור התניה בעת עליית העמוד (וכן בעת לחיצת F12) או פתיחת הכלי למפתחים בכל דרך שהיא...
שהאתר יופנה לעמוד אחר או לחילופין יקרוס...
(אני לא אומר את זה מעצמי, ראיתי בעבר כאלו דברים)
זה גם מאוד קל לעקוף - user script \ פתיחה באמצעות ההגדרות (בלי המקש קיצור).
זיהוי של הפתיחה של הכלי פיתוח הוא קרוב לבלתי אפשרי, כל מה שקיים ברשת יכול להיות צודק רק בחלק מהמקרים, וגם את זה ניתן לעקוף.

• הוסף לסימניות
שימו לב.
אם זה היה משהו שאפשר לעשות אותו במשאבים המוגבלים שלנו, אז רוב האתרים היו עושים אותו. זה היה מגן מאוד מפני פרצות אבטחה שאפשר לאתר בקלות בכלי המפתחים.
אם הם לא עושים את זה, סימן שזה לא כ"כ אפשרי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה