חסימת מחשב נייד

• הוסף לסימניות
שלום
במחשבים החדשים של LG יש מלבד windows, מערכת הפעלה פנימית של המחשב, המיועדת לעבודה באינטרנט ולשמיעת מוזיקה בלבד.
המערכת מופעלת באמצעות לחצן הפעלה שונה לגמרי.
האם יש דרך לחסום/לשבש/למחוק את המערכת הזו או לפחות לגרום לכך שאי אפשר יהיה להתחבר דרכה לאינטרנט בלי סינון נתיב/רימון/אתרוג?

• הוסף לסימניות
אם אני לא טועה אתה יכול לשבש את החייגן שלו המערכת (לינוקס עד כמה שאני יודע)
פשוט תשתמש עם פרוקסי בכתובת ידנית ותפנה אותו למחשב עצמו ולא לרשת הכללית (הוי אומר IP 127.0.0.1)
אתה יכול להגדיר גם רק את הדפדפן שיש שם ולא את כל המערכת אבל אז אם יש אפליקציה שמתחברת לנט היא לא תתיחס לדפדפן והיא כן תצליח להתחבר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;596064:
אם אני לא טועה אתה יכול לשבש את החייגן שלו המערכת (לינוקס עד כמה שאני יודע)
פשוט תשתמש עם פרוקסי בכתובת ידנית ותפנה אותו למחשב עצמו ולא לרשת הכללית (הוי אומר IP 127.0.0.1)
אתה יכול להגדיר גם רק את הדפדפן שיש שם ולא את כל המערכת אבל אז אם יש אפליקציה שמתחברת לנט היא לא תתיחס לדפדפן והיא כן תצליח להתחבר

איך עושים זאת?

• הוסף לסימניות
זו מערכת הפעלה לינוקס שעולה באתחול המחשב

ניתן לנטרל דרך הBIOS של המחשב שלא תוצג ותופעל

זה פופולרי היום במחשבים רבים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DVD COAN;596068:
זו מערכת הפעלה לינוקס שעולה באתחול המחשב

ניתן לנטרל דרך הBIOS של המחשב שלא תוצג ותופעל

זה פופולרי היום במחשבים רבים

לא בדיוק, יש לה לחצן הפעלה שונה.

ניטרול ב BIOS יאפשר להחזיר אותה. האם יש דרך למחוק את הקבצים שלה לגמרי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;596077:
לא בדיוק, יש לה לחצן הפעלה שונה.

ניטרול ב BIOS יאפשר להחזיר אותה. האם יש דרך למחוק את הקבצים שלה לגמרי?

סדר בדברים
קודם יש לך נטרול ב BIOS

אני חושב שזה מספיק כי לא כל יום אתה נכנס ל BIOS
במיוחד אם יש לך סיסמת כניסה מישהוא אחר לא יחזיר לך את זה

בנוסף להורדה של הרכיב הזה יש לעדכן BIOS חדש פעולה שלא כדי תמיד לבצע
החברות הגדולות מוסיפות את המערכות האלו כצעד להכנסת הלינוקס למשמש קצה ולהפיכת המחשב למוצר קל לשימוש כמין Tablet

בצע שיקול מול תועלת

• הוסף לסימניות
לא! אל תעדכן ביוס גם אם יש לך דואל ביוס

• הוסף לסימניות
זה כנראה נמצא על מחיצה בדיסק קשיח
ואם זה ככה אפשר למחוק את המחיצה הזאת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mat;596265:
זה כנראה נמצא על מחיצה בדיסק קשיח
ואם זה ככה אפשר למחוק את המחיצה הזאת
צריך להזהר כי אולי ה BOOTLOADER נמצא במחיצה הזאת או תלוי בה. מחיקה לא זהירה שלה עלולה למוע את אתחול הWINDOWS7.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה