אני ישמח גם לדעת על דואר זבל.נכתב ע"י אפכא מסתברא;793940:גם אני בין השואלים, וכוונתי האם ניתן לחסום כליל, כך שאפילו ל'דואר זבל' זה לא ייכנס.
אז תשלח לאירגון הזה מייל שיוציא אותך מרשימת התפוצה.נכתב ע"י הצבעשבתמונה;793942:אני ישמח גם לדעת על דואר זבל.
בדחיפפפפפפפות.
[יש איזה ארגון שמפוצץ לי את המייל]
לי זה לא עזר (שלחתי פעמיים)נכתב ע"י פרסומון;794002:אז תשלח לאירגון הזה מייל שיוציא אותך מרשימת התפוצה.
אין צורך להתעצבן.
נכתב ע"י אפכא מסתברא;794029:לי זה לא עזר (שלחתי פעמיים)
תודה רבה על ההסבר המדויק! עשיתי כך וסימנתי 'מחק', בתקוה שלא אוסיף לראות אותם שוב. (למזלי, דפדפן אחד שמר לי את הג'ימייל בלי שאצטרך סיסמא. אין לי אפשרות לשחזר סיסמא כי המייל הנוסף שהיה לי בזמן שפתחתי את כתובת הג'ימייל הנוכחית כבר לא קיים.)נכתב ע"י חננוש;794138:הסבר דרך הגי'מייל:
פתח את אחת ההודעות שקיבלת, בשורה העליונה יופיעו לך כל מיני לחצנים, אחד מהם "עוד" פתח אותו, בחר באפשרות "סנן הודעות כגון אלה" בחר באפשרות למטה משמאל "צור מסנן מחיפוש זה" ואז תבחר את האפשרות המתאימה שלך, לארכיון מיידי, או למחוק מיד כשזה מגיע.... אה, וכמובן לא לשכוח ללחוץ על "צור מסנן"
דרך האאוטלוק, לא ידועה לי אם יש אפשרות.
בהצלחה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים