והייתם לי סגולה
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
שמעתי שבחלק מהחברות הפסיקו לאחרונה לחסום מספרים לא כשרים
יש למישהו מושג מה קורה בפרטנר?
תן מספר לנסותשמעתי שבחלק מהחברות הפסיקו לאחרונה לחסום מספרים לא כשרים
חשבתי שחסימות זה רק לקווי תוכן וכו'הם כ"כ החמירו
עד שחסמו לי את הטלפון של הבוס (לא חרדי) שלי...
פעם נשות חינוך היו עוברות על אתרים לא נקיים (בלשון המעטה) וחוסמות את כל המספרים שהופיעו שםהם כ"כ החמירו
עד שחסמו לי את הטלפון של הבוס (לא חרדי) שלי...
גם אני חשבתיחשבתי שחסימות זה רק לקווי תוכן וכו'
יתכן שהמספר שלו היה בתוך טווח מספרים שנחסםגם אני חשבתי
עד שגיליתי שאני לא מצליחה להתקשר אליו
ואז הפכתי את העולם והוכחתי להם שזה אדם פרטי ולא קו נייעס
לא לגמרי נכוןשמעתי ממישהו חכם:
פעם הוועדה לא היתה חוסמת מספרים!
אף מספר לא היה נפתח לפני פניה לוועדה...
כיום, אחרי הכסף שמעוור את כל הפונים להנדל והרפורמה המחלנת, כל מספר שנחסם צריך עילה... הוי אומר מהרסייך ומחריבייך ממך יצאו...
אין לוועדה להלין אלא על עצמה.שמעתי ממישהו חכם:
פעם הוועדה לא היתה חוסמת מספרים!
אף מספר לא היה נפתח לפני פניה לוועדה...
כיום, אחרי הכסף שמעוור את כל הפונים להנדל והרפורמה המחלנת, כל מספר שנחסם צריך עילה... הוי אומר מהרסייך ומחריבייך ממך יצאו...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים