דרוש מידע חסימת ניוד בגולן טלקום, חוקי? ומה ניתן לעשות?

• הוסף לסימניות
ניסיתי לניד את הטלפון שלי מגולן להוט מובייל, ולאחר כמה שעות שאני רואה שהניוד לא מתבצע אמרו לי בהוט מובייל שהרבה פעמים גולן חוסמים כרטיסים לניוד, וצריך לבקש מהם שיסירו את החסימה, חיכיתי חצי שעה על הקו ולאחר מכן נתקו עלי,
אם משהו יודע:
1. האם חסימת ניוד חוקית?
2. מה באפשרותי לעשות עכשיו?

• הוסף לסימניות
ניסיתי לניד את הטלפון שלי מגולן להוט מובייל, ולאחר כמה שעות שאני רואה שהניוד לא מתבצע אמרו לי בהוט מובייל שהרבה פעמים גולן חוסמים כרטיסים לניוד, וצריך לבקש מהם שיסירו את החסימה, חיכיתי חצי שעה על הקו ולאחר מכן נתקו עלי,
אם משהו יודע:
1. האם חסימת ניוד חוקית?
2. מה באפשרותי לעשות עכשיו?

להוי ידוע.
אם אין לכם חוב והמספר בבעלותכם אין להם סמכות חוקית לחסימה.
ממליץ לפנות שוב לשרל"ק, למרות זמני ההמתנה, ולשאול את פיהם האם באמת זה חסום אצלם או תירוץ של הוט...
(גם קורה)
יש עוד תהליך שנקרא עקיפת ניוד, שזאת פרוצדורה יותר מורכבת, אך הסוכן\ חנות שאצלו אתם מניידים הוא אמור לעשות את זה, במקרה ולא יסתדר עם שרות הלקוחות.

• הוסף לסימניות
להוט לא אמור ליהיות אינטרס לתרץ אני בא לניד אצלם.
ומבדיקה קצרה הבנתי שאני לא הראשון שגולן עושים לו את זה.
ידע הציבור על השירות והאמינות של החברה...

• הוסף לסימניות
אני עברתי להוט מוביל לפני חודש עשה לי בעיות לא יכלתי לקבל שיחות יומים שיחק לי הפלאפון והשתגע ומאז כשל ברשת הרשת עמוסה! יש פתרון או לחזור לסלקום?

• הוסף לסימניות
אפשרות 1: שפשוט באזור שלך אין קליטה טובה להוט מובייל ואין מה לעשות אלא להחליף חברה.
אפשרות 2: לפעמים בהחלפת סים או משהו חדש צריך לעשות משהו בטלפון העזרה הטכנית של החברה (הוט) אמורה לדעת.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
השבוע ניידתי מגולן להוט מובייל.
לא נתקלתי בשום בעיה.
יש אופציה באזור האישי באתר (של גולן) לדרוש ניתוק, יש גם פקס או מייל או שניהם
אולי דרך שם זה יעבוד. אמור להיות מיידי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה