חסימת נתיב תיקיה

• הוסף לסימניות
אני מחפש תוכנה שתחסום תיקיות מסוימות במחשב לכניסה
לדוגמה D:\מוזיקה לא תעבוד
חשוב לציין אני לא מעוניין בנעילת תיקיה אלא שהנתיב לא יעבוד
דהיינו שאני יכניס בתוכנה נתיב D:\מוזיקה וכונן D בכלל לא מחובר למחשב אבל כשהוא יתחבר הנתיב הנ"ל יהיה חסום

• הוסף לסימניות
מצ"ב תוכנה של נתיב, נראה לי שהיא תעזור לך למה שאתה צריך (לא בדקתי, אבל אם זה חוסם קבצים מסויימים שלא קיימים באותו אופן זה אמור לחסום תיקייה) תשתמש בקובץ החסימה לסרטים ומזה אתה אמור להבין איך לחסום באופן שרצית.

קבצים מצורפים

• חסימת סרטים והגנת מחיקת איינט.zip
    2 MB · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
אתה יכול להוריד את ההרשאות גישה מהתיקיות המבוקשות במידה ומדובר במערכת קבצים NTFS

• הוסף לסימניות
מצ"ב תוכנה של נתיב, נראה לי שהיא תעזור לך למה שאתה צריך (לא בדקתי, אבל אם זה חוסם קבצים מסויימים שלא קיימים באותו אופן זה אמור לחסום תיקייה) תשתמש בקובץ החסימה לסרטים ומזה אתה אמור להבין איך לחסום באופן שרצית.
בחיים לא נראה לי שראיתי תוכנה כזו בעייתית
10 דקות עד שנפתחת ועל כל שינוי צריך לסגור בכח את התוכנה ולהפעיל ושוב 10 דקות וחוזר חלילה
אבל נראה לי שמתאים
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה