רופא חסימת צינורית הדמעות אצל תינוקת

• הוסף לסימניות
הבת שלי בת 10 חודשים, עם חסימה בצינורית הדמעות
עיסויים בינתיים לא הועילו.
שמעתי על רופאים שבלחיצה מיוחדת פותחים את החסימה
רופא אחד שהמליצו לי עליו (ד״ר נוימן), עולה ממש יקר ואין עליו החזר מלא ממאוחדת
אשמח לשמוע המלצות לרופאים נוספים, או אולי כיוונים אחרים שאפשר לנסות כדי לא להגיע לניתוח
כל מידע יעזור!

• הוסף לסימניות
הבת שלי בת 10 חודשים, עם חסימה בצינורית הדמעות
עיסויים בינתיים לא הועילו.
שמעתי על רופאים שבלחיצה מיוחדת פותחים את החסימה
רופא אחד שהמליצו לי עליו (ד״ר נוימן), עולה ממש יקר ואין עליו החזר מלא ממאוחדת
אשמח לשמוע המלצות לרופאים נוספים, או אולי כיוונים אחרים שאפשר לנסות כדי לא להגיע לניתוח
כל מידע יעזור!
באיזה עיר הוא מקבל ד"ר נוימן? ומה המחיר?

• הוסף לסימניות
לבת שלי זה עבר לבד בגיל שנה וחצי...

• הוסף לסימניות
מכירה 2 ילדים שרפלקסולוגיה חסכה להם ניתוח

• הוסף לסימניות
לבת שלי גם נפתח באזור גיל שנה.
עשינו עיסויים ע"פ מלכה שמיר.

• הוסף לסימניות
אתם יודעים לעשות את הניקוז טוב?
בעלי תמיד היה מנסה ולא מצליח הייתי אומרת לו תביא ותמיד אני הייתי פותחת והכל היה מתנקז החוצה עד שבסיעתא דשמיא עברה ההבדל שאני הייתי אצל רופא עינים וראיתי איך הוא עושה לו...

העיסויים כן מנקזים?

• הוסף לסימניות
מה הפחד הגדול מניתוח?
זאת פרוצדורה כל כך מהירה וקלה אפילו לא בהרדמה ממש מלאה ובלי כאבים לאחר מכן.
תוך כמה שעות אתם חזרה בבית וחסל הסבל של הילד.

את הבת שלי לקחתי לניתוח לכן אני שואלת.

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לקנות בכל חנות טבע זרעי פשתן להרתיח על האש עד שכמעט גולש ואז להניח את זה ולהחזיק את הילד מעל זה כדי שהאדים יכנסו לו לעניים תוך 3 שבועות יש שיפור ניכר

• הוסף לסימניות
יש מישהו שעשה את הניתוח והיה צריך לחזור עליו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה