דרוש מידע חסימת קובצי זיפ עם וידיאו בחדרי מחשבים

• הוסף לסימניות
לאחרונה קבצי זיפ שיש בהם וידיאו נחסמים לחילוץ
זאת אומרת הקובץ יורד במלואו אבל אי אפשר לחלץ אותו
ייתכן שזה קשור לתוכמת ידיאו אוף
האם יש פיתרון לחלץ?

• הוסף לסימניות
למה צריך לחלץ?
אם יש בזיפ עוד קבצים שאינם וידאו, ניתן לפתוח אותם ישירות מהארכיון בלי לחלץ

• הוסף לסימניות
כאחד שיושב הרבה בחדר מחשבים
ידוע לי שלאחרונה חותם פועלים ביחד עם מתכנתי אאוטנט שהמציאו את הווידיאוף
שיהיה יותר קל ונגיש להתעסק עם ווידאו
כמובן בלי לפתןח את הווידאו
ויש כבר כמה חדרי מחשבים שאפשר להוריד ווידאו

• הוסף לסימניות
אני כן רוצה להוריד את הוידיאו :(
בעיר שאני גר אין רשמית אפשרות לצפיה בוידיאו (למעט אולי עמדה אחת בנשים)

ובזיפ עד היום הייתי מצליח להוריד וחלץ את הוידיאו
וכשאני מנסה להוריד רק את הוידיאו לבד (מג'מבו מייל) זה סגור לפי הגדרת הקהילה)
ואת הג'מבו הוא לא היה חוסם ועכשיו פשוט אי אפשר לחלץ הכניסו שם קוץ משהו לתוכנה...
ואני רוצה לנטרל את הקוץ הזה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה