- הוסף לסימניות
כנראה שלא כולם מעודכנים.בדיוק הלילה קיבלתי מחזה בחלום
הדבר ידוע בשער בת רבים, ומוזר לי מאוד אני מרגיש כאילו אני זה שגיליתי פה סקופ.
כנראה שלא כולם מעודכנים.בדיוק הלילה קיבלתי מחזה בחלום
הדבר ידוע בשער בת רבים, ומוזר לי מאוד אני מרגיש כאילו אני זה שגיליתי פה סקופ.
אני מוכן לוויכוח, רק האשכול ימחק וחבל.קשקוש. מידיעה
דמגוגיה זולה. לך תברר שובאני מוכן לוויכוח, רק האשכול ימחק וחבל.
בעבר כבר נמחקו כמה אשכולות בעניין.
אין שום צורך בויכוח...אני מוכן לוויכוח, רק האשכול ימחק וחבל.
בעבר כבר נמחקו כמה אשכולות בעניין.
או שלא, תעשה מה שאתה רוצה, אין צורך שיחסמו...דמגוגיה זולה. לך תברר שוב
וזה חסום גם למי שנמצא בועדת הרבנים הוותיקה?כאחד שמכיר את הפרטים
חברת סימהדרין אינו שייך לימות המשיח, ומשה חסיד הוא לא איש קש...
חברת סימהדרין רכשה מימות המשיח את הפלטפורמה שלהם (וכנראה שזה גם הסיבה למה הדומיין...)
והדיוקים ההלכתיים והאכיפה הטובה החזקה שיש בסימהדרין התאפשרה חוקית, רק באם כל הסימים יהיו תחת חברת מרכזיה.
(כי בעצם כשאתה פותח קו בסימהדרין, אתה לא בעלי הקו, אלא הם, ולכן יכולים לחסום מה שהם רוצים).
לגבי החסימות של וועד בני תורה ביממה האחרונה, בדקתי מול ימות המשיח היום, מה זה אומר
הם טוענים שהוועד דרש מאיתם לחסום הפניות מתוך מערכות של ימות המשיח, למערכות בעייתים
אך בחיוג ישיר לא חסומים שום קוים.
מה שקרה הוא שיש אנשים עם קוים בעייתים שפתחו קו עם מספר אחר כדי שלא ייחסם וכדו', או מספרים אישים
ובעצם יש שם (מייד בכניסה לקו) הפנייה למערכת שחסומה ע"י וועד בני תורה, ולכן מי שמתקשר לקו מגיע להודעה על החסימה..
זה בערך כמו שתכתוב ששערי רווחה או "יש חסד", אין להם שום קשר לשופרסל, רק רכשו מהם את הפלטפורמה של מערכת הסליקה .כאחד שמכיר את הפרטים
חברת סימהדרין אינו שייך לימות המשיח, ומשה חסיד הוא לא איש קש...
חברת סימהדרין רכשה מימות המשיח את הפלטפורמה שלהם (וכנראה שזה גם הסיבה למה הדומיין...)
והדיוקים ההלכתיים והאכיפה הטובה החזקה שיש בסימהדרין התאפשרה חוקית, רק באם כל הסימים יהיו תחת חברת מרכזיה.
(כי בעצם כשאתה פותח קו בסימהדרין, אתה לא בעלי הקו, אלא הם, ולכן יכולים לחסום מה שהם רוצים).
לגבי החסימות של וועד בני תורה ביממה האחרונה, בדקתי מול ימות המשיח היום, מה זה אומר
הם טוענים שהוועד דרש מאיתם לחסום הפניות מתוך מערכות של ימות המשיח, למערכות בעייתים
אך בחיוג ישיר לא חסומים שום קוים.
מה שקרה הוא שיש אנשים עם קוים בעייתים שפתחו קו עם מספר אחר כדי שלא ייחסם וכדו', או מספרים אישים
ובעצם יש שם (מייד בכניסה לקו) הפנייה למערכת שחסומה ע"י וועד בני תורה, ולכן מי שמתקשר לקו מגיע להודעה על החסימה..
כמו שכתבתי, זה לא קשור למנוי שלך אישית, כי בחיוג ישיר אין בכלל מספרים חסומים.וזה חסום גם למי שנמצא בועדת הרבנים הוותיקה?
אגב,
כל הכבוד שהתחילו לחסום שם
לא אכפת לי מי החוסם
זה נכון.זה בערך כמו שתכתוב ששערי רווחה או "יש חסד", אין להם שום קשר לשופרסל, רק רכשו מהם את הפלטפורמה של מערכת הסליקה .
סימהדרין של ימות המשיח ולא משנה איך שתפרשן את זה.
ואגב, יש בזה גם המון יתרונות, אפשר לחסום כמעט את כל מערכות הצינתוקים.
תאמת זה משהו ישןאז ימות המשיח לקחו ע"ע פיקוח של בני תורה?
יש קו בימות המשיח שנקרא (ג"ה, לא יודע אם מותר לכתוב כאן פרטים, אז אכתוב בר"ת), ולפני כשנה פלוס, הם פתחו קו נוסף בחברה אחרת שבו הם מפעילים טלוויזיה וכו', ואילו מהקו של ימות המשיח הם מחקו את כל הטלויזיה, הבנתי מהם שזו הייתה הדרישה.
www.prog.co.il
אז מה ההגיון ב"פיקוח"...אך בחיוג ישיר לא חסומים שום קוים.
זה כמו שתגיד שמלאך המוות יותר אפקטיבי מכל הרופאים, כי ברגע שהוא יפסיק להרוג, הוא יצליח הרבה יותר מכל הרופאים בעולם.....(ואת האמת, אני חושב שהחסימה הזאת היא יותר אפקטיבית, כי חסימות מוועדת הרבנים, יש המון דרכים להתמודד עם זה (לדוגמה הפנייה ממערכת אחרת, כמו כאן).
פיקוח על מה?אז מה ההגיון ב"פיקוח"...
הוא שאלרק אם התקשרת למערכת בימות המשיח, והמערכת מנסה להפנות את השיחה למספר פסול, הוא לא מצליח בגלל הפיקוח.
ואם לא ברור השאלהקווים אישיים של זירת החדשות וגל הדיווחים באמת חסומים???
המספר הראשי של זירת החדשות חסום דרך וירטואל פלוס?
Kלא צריך להגיע לוועדת בי תורה שאינם תחת המטריה של כל גדולי ישראל ויש פתרונות בתוך ועדת הרבנים כגון סים לחומרא שחוסם כמעט את כל הצינתוקים המטרידים מספר טלפון 023722723ואגב, יש בזה גם המון יתרונות, אפשר לחסום כמעט את כל מערכות הצינתוקים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים