חסימת שולח בג'ימייל

• הוסף לסימניות
אני רוצה לחסום מישהו ששולח לי מיילים לג'ימייל.
איך אני עושה שהמיילים שהוא שולח לי יגיעו ישר לספאם או שלא יתקבלו בכלל?

• הוסף לסימניות
לצרף לספאם

או רשימה שחורה

• הוסף לסימניות
בשביל זה יש מסננים

• הוסף לסימניות
לסמן בוי ואז לשלוח כמו לדואר זבל או לספאם

כדג

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות המהירות.
לא הבנתי מה אני צריכה לעשות -
המסננים הם לחיפוש, אני רוצה שכל מייל שיגיע מהשולח הזה יגיע ישר לספאם או לדואר זבל, שבכלל לא יופיע לי בדואר נכנס.

• הוסף לסימניות
מה הבעיה?
את פשוט פותחת את ההודעה, ואז בחץ שיש לך בצד שמאל (הגדול "השב" והקטן שלידו שנותן עוד אפשרויות)
את לוחצת, נפתח לך כרטיסייה: "השב, העבר סנן הודעות כגון זו.."
יש שם שורה "דווח על ספאם"
את לוחצת וזה עושה את העבודה נראה לי.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
אני עוד לא יודעת אם זה עזר, אבל אם אני לא אקבל עוד מייל ממנו כנראה שזה עבד.....

• הוסף לסימניות
לא צריך עד כדי כך, כשפותחים את ההודעה, ישנו לחצן (השני בשלישיה הימנית בדרך-כלל), ועליו סימן קריאה. לחיצה עליו מעבירה את כל ההודעות משולח זה לספאם.

• הוסף לסימניות
איך עושים שהודעות משולחים מסוימים ימחקו מיד לצמיתות, ולא יגיעו אפילו לספאם או לאשפה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יודוך;1072624:
איך עושים שהודעות משולחים מסוימים ימחקו מיד לצמיתות, ולא יגיעו אפילו לספאם או לאשפה?

אף אחד לא יודע על כזו אופציה???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה