תשאלו חברות סינון כמו הדרן (יהודה וולף) או נתיב או עסקן
איזה מכשיר זה ?
יש אפליקציה בשם סמארט אפלוק . היא תעשה את העבודה אבל שימו לב שהיא לא הרמטית. מישהו שקצ מבין יוכל לעקוף.
הודעה פרטית אחת וזהו, השירות שלו מעולה!!2. אני מנסה לשמוע ממשהו שנתקל בבעיה הזאת, במקום לנסות ליצור קשר עם כל החברות שפירטת...
וודאי.לשכוח הכוונה פשוט לעשות דילית בראש?דבר שמתאמצים לשכוח זה נרשם הכי עמוק...
בטח התכווין סתם ללחוץ על מספרים..
אם שמים אותה איך אפשר אח"כ לעדכן וואצפ?יש אפליקציה בשם סמארט אפלוק . היא תעשה את העבודה אבל שימו לב שהיא לא הרמטית. מישהו שקצ מבין יוכל לעקוף.
???אבל כאן מדובר שיש להם כבר מכשיר וזה עדיף מכלום.
עדיין אין מכשיר, יקנה לפי הדרישות.
אני אשמח אם תוכל להעלות הדרכה איך מתקינים את האפליקציה.בהפעלת האפליקציה חובה לצרפה למנהל ההתקנים א"א להסירה ללא קוד רק ע"י פירמוט.אפשר לחסום איתה אפליקציות.נתונים,וויפי,בלוטוס,ועוד. אם צריכים הדרכה איך להפעיל.אני יעלה.
@aeb היה זכור לי שכתבה שיש לה גלאקסי,כנראה טעיתי
rhon.co.il
adb shell dpm set-device-owner com.secureguard.mdm/.SecureGuardDeviceAdminReceiver
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //