חסכון בניצול חבילה (נטסטיק)

• הוסף לסימניות
שאלתי ובקשתי, האם כל חיבור של נטסטיק למחשב גוזל נתח מהחבילה
כשעוזבים את המחשב לכמה דקות, האם עדיף לנתק את הנטסטיק ובכך לחסוך את הקילובייטים המתקתקים לשווא, או שיצא שכרו בהפסדו כי החיבור מחדש דורש כוח רב יותר.
תודה וברכות עד בלי די.

• הוסף לסימניות
אפשר להגדיר כחיבור לפי שימוש
לא בכל הנטסטיקים, ניתן
ותלוי במערכת הפעלה

חפש בפורום יש על זה המון חומר

• הוסף לסימניות
אם זה ממש חשוב לך
חפש מודמים חדישים שהמחשב מזהה כחיבור סלולרי , ולא משתמש לשווא בשום דווקא שלא ממש נצרך.

מצב סירטון איך זה אמור להראות

קבצים מצורפים

• מודם סלולרי.mp4
    2 MB · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
איך נקראים המודמים שתומכים באופציה הזו?

• הוסף לסימניות
בדכ אמור להפיע כזה דבר במפרט

Mobile Broadband
Drivers או Mobile Broadband API

בדכ כל הדגמים הטובים יש להם , לצערי רוב מה שנמכר באיזורינו , זה שאריות של המיץ של הזבל...

• הוסף לסימניות
אני משתמש עם הנטסטיק הזה, נראה לי שזה גם נחשב לחברה יחסית טובה, ואין תמיכה באופציה שהזכרת, איזה חברות כן תומכות בזה?
ולמה זה שימושי? לי יש את כל האופציות בממשק של המודם עצמו, ויש גם אפשרות להגדיר כחיבור לפי שימוש אז מה ההבדל?

• הוסף לסימניות
גם לי יש את הנטסטיק המדובר.
כיצד מגדירים זאת?

• הוסף לסימניות
זה דגם בסדר , קצת מיושן (CAT4) , הסיבה שאין לו את הדרייברים הנל זה בגלל שהוא חייב להיות במצב ראוטר (כי הוא גם משדר WIFI) ולכן הוא תמיד במצב RNDIS (שזה אומר סוג של כרטיס רשת אלחוטי) - כי כמובן במצב מודם הוא יכול לעבוד רק עם מחשב אחד.

כנראה אפשר להחליף לו את ה FW לגירסה שיש לה , אבל זה תהליך קצת מסובך ומסוכן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה