בקשה חסרים לי לופים או קטעי סרט

• הוסף לסימניות
לבן שלי ( האחרון ברוך ה') יש בר מצווה בעוד שבועיים
כנראה הבר מצווה שלו לא תהיה כמו שהוא חלם... אפילו רחוק מזה
לכן אני מנסה לעשות לו מצגת לפחות (חברתי שיר ואני מנסה לערוך את זה עם לופים וסרטונים קצרצרים)
יש לי כמה חורים, אולי תוכלו לעזור לי?
(הפורומים המקצועיים נעולים, לכן אני מבקשת כאן)

חסר לי לופ או סרטון של כ- 15 שניות על-

שרשרת (עוד חוליה זוהרת בשרשרת)
מסלול (כי הדרך סלולה עבורך)
צעדים (צעד בבטחה)
כתר (תפילין לך כתר מלכות)
עליה, סולם, שלבים.. ( נאחל- עלה בה עלה)

אני ממש מודה מראש
(הבקשה היא אחרי חיפושים נרחבים)

• הוסף לסימניות
רוב הסרטונים כבדים- בגלל האיכות
ודרך אגב, המון דברים שהעליתי לך הם מפרוג
אני עושה חיפוש בגוגל- לדוגמה לופ כתר פרוג

• הוסף לסימניות
@יוצרת כתיבה יש מצב להעלות שוב את הדברים המדהימים שהעלית לכאן
וכבר אי אפשר להשתמש בהם?
ממש תודה רבה!!!!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איזה חבל
לופים של שרשרת וחוליות יש לך?

• הוסף לסימניות
לצערי ממש לא
באיזה עוד אתרים יש קליפים חינמיים?

• הוסף לסימניות
לצערי ממש לא
באיזה עוד אתרים יש קליפים חינמיים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה