כללי חסר לי משו, מישו יכול לכוון אתי?..... תודה

• הוסף לסימניות
ההערה על הצבעים היתה נכונה.
אבל סך הכל המודעה ממש יפה!!

רק דבר אחד לא הבנתי - אם היעוץ הוא חינם, אז מי מממן את המודעה???? (:

• הוסף לסימניות
עקב הדרישה של מי ממי?
זו מודעת פרסומת או מודעת שירות לציבור.
זה לא ברור בניסוח הזה.

• הוסף לסימניות
אהבתי את העיצוב, התמונה יפה..
אולי תוסיפי למטה קו סגול במקום הצהוב כדי לקשר את הצבעים.

• הוסף לסימניות
אני קראתי זאת בהתחלה -נטלקשב. השפופרת היתה נראית לי נ'. אולי תעבירי אותה ללמעלה של המילים או לצד שמאל. אין עוד שראו כך את השפופרת?

• הוסף לסימניות
מודעה נחמדה, שים לב הטקסט שמופיע בצד ימין למטה ממש בורח מחוץ לדף כמעט.
שילוב הצבעים בין האלמנטים השונים ,לא נראה לי..

• הוסף לסימניות
אוקי אז ככה- תודה על הערותיכם המחכימות עשיתי כנדרש ושלחתי לאישור סופי, לגבי השאלה מי ממן את המודעה הסיפור הוא כזה- יש אנשים טובים בעולם במקרה זו יועצת בתחילת דרכה שמקבלת הרבה מאד טלפונים לייעוץ בכל מיני שעות וזמנים לאחר התיעצות ומחשבות רבות היא החליטה לתרום מעצמה לטובת כלל נשות ישראל הזקוקות למענה ואוזן קשובה להקדיש רישמית שעה שבועית. אני ראיתי בזה מעשה יפה ותרמתי את העיצוב.
צריך לדעת לתת ולא רק לקבל!
תודה לכולם וקיץ בריא!

• הוסף לסימניות
מעשה יפהפה, במיוחד אם הנשים כל כך יהנו מהתמיכה עד שהן יחליטו על סדרת שיחות יעוץ/טיפול בתשלום...

• הוסף לסימניות
אה אה................
אני באמת מקווה בשבילה כי היא באמת אישה חכמה וטובה....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דני;379333:
אה אה................
אני באמת מקווה בשבילה כי היא באמת אישה חכמה וטובה....
אין כמו... בעולם זאת ידוע לכולם ;)

• הוסף לסימניות
דני-
ראיתי את המודעה והיא יצאה ממש מוצלחת !
בהצלחה בהמשך!

• הוסף לסימניות
דני-
ראיתי את המודעה בקול הקריות והיא יצאה ממש מוצלחת !
בהצלחה בהמשך!

• הוסף לסימניות
קצת סגול למטה, ישלים את הענין.המודעה מקסימה, נקיה ונעימה לעין

• הוסף לסימניות
חסר לי נגיעה מעט סגולה בלוגו או להפך, נגיעה צהובה בצילום כדי ליצור זרימה וקשר עין בין התצלום ללוגו. אחרת נראה לי משהו טיפה'לה מנותק הסגול מכל הפורמט.

• הוסף לסימניות
עדין ויפה
חסר סגול בלוגו(אולי בניקוד הסגול שיהיה בצבע סגול... או להפך לשתול מעט צהוב באזור התמונה אולי באזור החודה או משהו כזה, שיהיה איזה קשר עין בינהם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה