חפוי פורמייקה

• הוסף לסימניות
האם משהי ניסתה לעשות חפוי למטבח מפורמייקה?
איך זה עובד?

• הוסף לסימניות
אף אחת? ראיתי באתר של אגר שיש דבר כזה, מענין אותי אם אפשר גם בפורמקס...

• הוסף לסימניות
בודאי שאפשר
בעקרון צריך קונסטרוקציה מותאמת של פרופילים דקים מאחורי הלוח
אם כי באופן פרוביזורי- ניתן פשוט להדביק על קיר ישר

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש למשהי תמונה של דבר כזה?

הנגר אמור לעשות את זה? הקבלן? איך פרופילים? אודה לך אם תפרטי לי...
נגר יכול לעשות את זה
אם כי משערת שגם כל בעל מלאכה בתחום הקבלנות- ביצוע יכול

• הוסף לסימניות
יש חומר שמאד מזכיר פורמיקה במראה והאפשרויות דומות
אני חושבת שהוא נקרא CDF
@חדוי פלבני נכון השתמש בו למטבח ?
עד שחדוי פלבני תענה,
אני עשיתי למטבח בעיצוב שלה חיפוי קיר מcbf שזה סוג של פלטת עץ תעשייתית (כמו MDF , מחפה פורמייקה כמו של חזית המטבח.
זה אפשרי, זה ייצר כמה בעיות שהיו קשורות לקיר הלא לגמרי ישר, שלאחר מעשה חשבתי על שיטה לא הכי פשוטה שבה היה אפשרי לפתור את הבעיות.

• הוסף לסימניות
עד שחדוי פלבני תענה,
אני עשיתי למטבח בעיצוב שלה חיפוי קיר מcbf שזה סוג של פלטת עץ תעשייתית (כמו MDF , מחפה פורמייקה כמו של חזית המטבח.
זה אפשרי, זה ייצר כמה בעיות שהיו קשורות לקיר הלא לגמרי ישר, שלאחר מעשה חשבתי על שיטה לא הכי פשוטה שבה היה אפשרי לפתור את הבעיות.
cdf

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה