אופיס 365 חפוש בוורד

• פותח הנושא EF
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
האם אפשר למצוא בוורד את המילה השניה שבכל פסקה?
תודה

• הוסף לסימניות
אפשר ע"י מאקרו.

• הוסף לסימניות
ומהו המקארו וכיצד יוצרים אותו?
תודה

• הוסף לסימניות
ר' V אולי תוכל לעזור גם לי, יש לי קובץ מלא במילים של ראשי תיבות, אני רוצה להעתיק משם את כל תיבות הר"ת אך רק אחד מכל מין, למשל, מופיע שם כמאה פעם המילה אעפ"כ, אז שיועתק לי רק פעם אחת.

תודה, אין מילים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י EF;2393593:
ומהו המקארו וכיצד יוצרים אותו?
תודה
תפרטו בדיוק מה אתם מנסים לעשות, ונראה איך עושים את זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לאה ל;2393628:
ר' V אולי תוכל לעזור גם לי, יש לי קובץ מלא במילים של ראשי תיבות, אני רוצה להעתיק משם את כל תיבות הר"ת אך רק אחד מכל מין, למשל, מופיע שם כמאה פעם המילה אעפ"כ, אז שיועתק לי רק פעם אחת.

תודה, אין מילים.
לא כדאי "לרכוב" על אשכול של מישהו אחר, פתחו אשכול חדש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י EF;2390704:
האם אפשר למצוא בוורד את המילה השניה שבכל פסקה?
תודה
נכתב ע"י moishy;2391819:
אפשר ע"י מאקרו.
אני חושב שאין צריכים מקרוי, רק יכולים לחפש ע"י שני שלבים.
1. חפש כל מילה ראשונה בכל פסקה
קוד:
 ^13*
(יש לודא ש'תווים כלליים' הם בשימוש)
ובתיבת החלף איזה תו (לדוגמא #) ושים זה אחר המילה ראשונה
קוד:
^&#
2. אח"כ מחפשים מילה שניה!
קוד:
 \#*
אם לא צריכים רק למחק וכדו' המילה השניה אז יכולים לכתוב כך:
קוד:
(^13* )(* )
ובהחלף
קוד:
\1

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה