חפטי סברובסקי לחתן

• הוסף לסימניות
איפה אפשר להשיג?
אבל אני מעוניינת בחפט עם אבן סברובסקי
לא חפט כסף שמשובץ בסברובסקי.

• הוסף לסימניות
ניתן להשיג במכירה של "גולדפילד לכולם" בהשומר 43 בני ברק.

חפתים בשילוב סברובסקי אוסטרי.

• הוסף לסימניות
אני קניתי בדיווס
יש לה מלא דוגמאות מסברובסקי
050-8737199
(אני קנייתי את זה)

קבצים מצורפים

• 1208471_487135161382473_448183225_n.jpg
    KB 76.8 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י אולפן הפקות;1085846:
איפה אפשר להשיג?
אבל אני מעוניינת בחפט עם אבן סברובסקי
לא חפט כסף שמשובץ בסברובסקי.
במה החתן מעונין?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אולפן הפקות;1086272:
בשביל החתן זה מתנה.........
קחי בחשבון שיש גברים שזה ממש דוחה אותם, אז אל תופתעי אם הוא יחליף אותם, או שיתן להם לשבת במגירה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1086274:
קחי בחשבון שיש גברים שזה ממש דוחה אותם, אז אל תופתעי אם הוא יחליף אותם, או שיתן להם לשבת במגירה..
יכול להיות,
אבל הוא אישית אני יודעת שהוא אוהב סברובסקי,
ורוצה לחתונה.

• הוסף לסימניות
חפתים ולא חפטים...

"(הוֹצִיא חֵפֶץ בְּשַׁבָּת) בֵּין פֻּנְדָּתוֹ לַחֲלוּקוֹ וּבְחֵפֶת חֲלוּקוֹ... פָּטוּר" (שבת י ג, לפי הערוך). "וּבִלְבַד שֶׁלֹּא יוֹצִיא יָדוֹ מִתַּחַת חֵפֶת חֲלוּקוֹ" (יומא עז:).

• הוסף לסימניות
ניתן עדיין לערוך ולשנות את טעות הכתיב...

...

• הוסף לסימניות
תודה לכל העוזרים.
הסתדרתי, השגתי בדיווס.
יש להם חפטים מיוחדים במינם.
במחירים סבירים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה