חפירה נוספת באתגר הדו שבועי...:/

• הוסף לסימניות
לה לה לה שאבעס קויידשש

• הוסף לסימניות
לא הבנתי על מה ההסתבכות :eek:

מנהל האתגר יבחר ע"פ טעמו האישי את הבחירה של הזוכים וכמובן ינמק מה הסיבות לכך.
ובכך בעצם הוא פותח את הראש על כיווני חשיבה נוספים.

(ברור שלא שייך לבחור רק עם צלצולים, כי אם בא צייר ושם את הציור המדהים שלו אחרון באתגר - אז מה? יהיה לו רק 23 צלצולים ולכן הוא לא יבחר? לא שייך)

• הוסף לסימניות
צהריים טובים וערב שבת שלום לכולם.

קראתי את כל הנכתב לעיל (כן, הכל מהתחלה עד הסוף...:)
בראשונה אצהיר, (שלא הותקף בהמשך) אני שלם עם ההחלטה של הזוכים וברכותיי להצלחתם בכל תחומי חייהם כמו באיור.

ברשותכם יקיריי, אעלה כאן כמה שאלות, היו נא כנים וענו בבקשה בלי להתקיף. פליז.
1. אם ההצבעה לא כפופה לכמות המצביעים בצלצול, מה המטרה בצלצולציה ?
2. אם ההחלטה מתקבלת על פי שיקול דעת יחיד של פותח האשכול שהוא/יא בעצם הזוכה בתחרות הקודם/ת, למה שלא יהיו לפחות שלושה שופטים כמו בכל תחרות ? שימו לב שגם אצל הפורומים יש לכל פורום כמה מנהלים (גם לפורום המאיירים יש כמה...:rolleyes:)
3. האם התקנון של התחרות מחייבת ? במידה וכן, כיצד אפשר לזכות למרות שהשתתפות היתה בניגוד לכללי התקנון ? וכי מה ההבדל בין ציור שהועלה לאחר הזמן שנקבע או שהועלה לא ע"י המאייר עצמו או לחילופין הוא לא צוייר במיוחד עבור התחרות ?
- הערה: באמת ובתמים אין לי ולא היתה לי שום כוונות אישיות נגד אי מי מהמשתתפים, הציורים היו מקסימים ומעוררי השראה, אך למרות זאת תקנון צריך לקיים.

אני מקווה שלא פגעתי באף אחד ובמידה וכן הנה בקשת סליחתי. סליחה.

תודה והמשך הצלחה.
שבת שלום ומבורך.

• הוסף לסימניות
איזה פרט בתקנון לא התקיים?

• הוסף לסימניות
נראה לי שזה המקום עבורי לבקש ממירי ב. סליחה על שגררתי אותה שלא מדעת לתוך כל זה..[אין לי מושג איך זה קרה:confused:]

הדבר שאהבתי באופן הבחירה שמירי הציעה היתה הצבעות המתמודדים, מהסיבה הפשוטה שהיה לי נחמד ששאלו לדעתי כמשתתפת באתגר.

לא היתה בכוונתי להתחיל מהפכה, ולדעתי זוכה האתגר יעשה הטוב בעיניו.
וזה לא סותר את דבריה של ליבליב כלל וכלל, להיפך מסכימה עם כל מילה! פשוט דעותיהם של המתמודדים באתגר היו חשובות עבורי כ"שופטת".:)

ולקו נקי- יש לי תשובה לשאלה הראשונה שלך, מטרת הצלצולים היא פשוט לתת להמונים לחוות את דעתם [כפי שהסבירה מנהלת הפורום http://www.prog.co.il/showthread.php?t=265558&page=6]

• הוסף לסימניות
זה נראה שקצת יצא מפרופורציות כל הדיון. זה הרי בשביל הכיף והלימוד...
מה זה משנה איך יבחר כל איור (הרי בסופו של דבר יש המון דעות וגם אם מישהו נבחר או חו"ש לא- לדעתי זה לא משקף במאת האחוזים...
בהצלחה ובהנאה!

• הוסף לסימניות
ליבליב, אני מקווה שאת לא מחכה שאציין לך מה ומי...
אני לא אפגע באף אחד ח"ו.
עשי מה שעשיתי. הפני עינייך לאתגר, קראי את הודעות מעלי האיורים לאתגר, התרשמי וצייני לעצמך.

ולך בת-חן, שאלתי נשאלה לאור נסיון השינוי בשיטת בחירת הזוכה ללא התייחסות לצלצולים, א"כ שאלתי מדוע לצלצל אם אין בהם משמעות כל שהיא להחלטת הבוחר ולפסיקת השופט.

יסמין, אני חולק קצת על דבריך ומסכים עם חלק מהם. ברשותך.
לענין התועלת של התחרות בתחום הציור את צודקת. ברור שבשבילי ואולי לעוד כמה, התחרות מנסה להוציא את הכשרונות והידע מן הכח אל הפועל לנסות ולהפיק את המקסימום.
אך בכל זאת, אם כבר יש תחרות ויש הצבעה ויש שופט, מן הראוי שהוא יתנהל בצדק. זה הכל.

בכל אופן תודה על התייחסותכם.

• הוסף לסימניות
לצנוגע לצילצולים..מצלצלים כי זה מפרגן למאייר שאהבו את האיור שלו גם אם הוא לא זכה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י batchens;2105250:
נראה לי שזה המקום עבורי לבקש ממירי ב. סליחה על שגררתי אותה שלא מדעת לתוך כל זה..[אין לי מושג איך זה קרה:confused:]

הדבר שאהבתי באופן הבחירה שמירי הציעה היתה הצבעות המתמודדים, מהסיבה הפשוטה שהיה לי נחמד ששאלו לדעתי כמשתתפת באתגר.

לא היתה בכוונתי להתחיל מהפכה, ולדעתי זוכה האתגר יעשה הטוב בעיניו.
וזה לא סותר את דבריה של ליבליב כלל וכלל, להיפך מסכימה עם כל מילה! פשוט דעותיהם של המתמודדים באתגר היו חשובות עבורי כ"שופטת".:)

ולקו נקי- יש לי תשובה לשאלה הראשונה שלך, מטרת הצלצולים היא פשוט לתת להמונים לחוות את דעתם [כפי שהסבירה מנהלת הפורום http://www.prog.co.il/showthread.php?t=265558&page=6]
בת חן את מותק!
קיצ' בוא נחסוך את כל הדיון הזה.
שירי המנהלת והיא החליטה שהאתגר נשאר כמו שהיה.
גם אני לא באתי לחולל מהפכככה בסך הכל רציתי להגיד שזה נחמד לקבל חוות דעת ממאירים אחרים והיו עושים את זה עוד לפני מירי ב כך שהיא חלילה לא אשמה בכלום וגם לא בדיון שהתפתח.גם מירי ב מותק!
פשוט כמו פעם..מי שבא לן ולהתייעץ שיכתוב שישמח לקבל חוות דעת ממאירים שהשתתפו באתגר וזהו..לא סעיף נוסף בתקנון לא משהו בסגנון הזה..הכל היה בגדר המלצה.א כז רציתי
להבהיר את עמדתי בעניין כי הייתי נשמעת מאוד נחרצת לכיוון אחר פעם הקודמת והיה חשו  להסביר את עמדתי זה הכל... באמת לא צריך לעשות עניין בוא נזרום...

ראו את הדיון כסגור :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה