עזרה חפרווו על הנושא, אבל אני עדיין אשמח לעזרה! (-פלאפון מוגן)

• הוסף לסימניות
לצורך עבודתי אני צריכה פלאפון מוגן, שיכלול בגדול ווטסאפ , מייל וכו'.
אבל יש לי כמה נקודות חשובות:
- צריכה חסימה טובה
- מצד שני, אני צריכה חסימה שתפתח לי לדוגמה הרצאות של נשים (מקבלת מהעבודה קישורים לקורסים שבחלק מהם יש מרצות. חייבת שזה יפתח!)
יש חסימה שמתאימה לזה?
אשמח מאוד להמלצותיכם ונסיונכם!!
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
הכי כדאי לך זה לקנות פלאפון ללא סינון, להתקין את האפליקציות הדרושות לך ואז ללכת לטכנאי שיסיר את כל הדברים וישאיר רק את האפליקציות הרצויות לך.

• הוסף לסימניות
יקר וחבל על התשלום החודשי.. אם יסירו מהטלפון את הדפדפן וחנות האפליקציות - לא תהיה שום בעיה!
נכון, יקר.
אבל לא יודעת, פחות מתחברת לכל הקומבינות האלה.
(באמת מענין אותי, מה הסיכון בלהשאיר פלאפון כזה בצורה כזאת, הרי אפשר שוב להוריד את האפליקציות הללו. לא?)
להדרן יש קטע לקוי בשירות. אבל חוצמיזה הפלאפון מתפקד מעולה ועונה בדיוק על הצרכים.

• הוסף לסימניות
הכי כדאי לך זה לקנות פלאפון ללא סינון, להתקין את האפליקציות הדרושות לך ואז ללכת לטכנאי שיסיר את כל הדברים וישאיר רק את האפליקציות הרצויות לך.
אבל אז אם אני אצטרך להתקין נוספות בהמשך, זה יהיה סיפור כל פעם...

• הוסף לסימניות
פעם דנו בזה שלבד קשה למחוק את הדפדפן וחנות האפליקציות בטלפון מבוסס אנדרואיד ויש טכנאים מעטים שיודעים לעשות זאת - אז צריך לברר היטב.
באייפון - אפשר לחסום את הדפדפן וחנות האפליקציות לבד באמצעות קוד. אפשר לעשות את זה ולתת למישהו אחר שיזין את הקוד...

• הוסף לסימניות
אבל אז אם אני אצטרך להתקין נוספות בהמשך, זה יהיה סיפור כל פעם...
באנדרואיד אפשר בקלות להתקין אפליקציות נוספות ללא חנות...
מורידים את קובץ ההתקנה של האפליקציה מהמחשב ומעבירים לטלפון ומתקינים. ללא חנות וללא אינטרנט....
באייפון - אפשר לפתוח את החסימה עם הקוד, להתקין מה שצריך עוד ולחסום חזרה.

• הוסף לסימניות
באנדרואיד אפשר בקלות להתקין אפליקציות נוספות ללא חנות...
מורידים את קובץ ההתקנה של האפליקציה מהמחשב ומעבירים לטלפון ומתקינים. ללא חנות וללא אינטרנט....
באייפון - אפשר לפתוח את החסימה עם הקוד, להתקין מה שצריך עוד ולחסום חזרה.
אז זהו.
לא יודעת מה מי מו, ולא מתערבת לאנשים בענייניהם הרוחניים.
באופן אישי שהגיע לפתחי הניסיון הזה, העדפתי ללכת על המושלם.
(שגם זה לא, כי הסרטונים בוואצפ הם מכל המי ומי וכו'... לא אפרט).
פעם פותחים את החסימה בשביל לראות משהו שחייבים, ופעם...
עדיף לא להגיע לזה.

• הוסף לסימניות
הסינון של הדרן / נטפרי מצויין.
בגדול נטפרי לא פותחים הסרטות של נשים, אבל אולי יוכלו לשלוח לך קבצים למייל.

בניגוד לסינון, השירות של הדרן מתחת לכל ביקורת

• הוסף לסימניות
לאתרוג יש חסימה לסלולרי.
פתחו לאחרונה.
ממליצה לך לברר.

• הוסף לסימניות
הסינון של הדרן / נטפרי מצויין.
בגדול נטפרי לא פותחים הסרטות של נשים, אבל אולי יוכלו לשלוח לך קבצים למייל.

בניגוד לסינון, השירות של הדרן מתחת לכל ביקורת
יש לנטפרי סינון כמו במחשב?
האם הם מאשרים ווצאפ?

• הוסף לסימניות
כן וכן.

יש לי מכשיר של הדרן, הדפדפן כרום עובד עם נטפרי.
יש וואטסטפ, אבל אני לא יודעת לומר לך לגבי סרטי נשים.
כלומר הגוגל חסום באופן ממוקד ואפשר להיכנס לכל האתרים הפתוחים בנטפרי?
כי בהדרן אין בכלל אפשרות של גוגל.
(ולא הבנתי איך נטפרי מאשרים ווצאפ.)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה