עזרה חפרווו על הנושא, אבל אני עדיין אשמח לעזרה! (-פלאפון מוגן)

• הוסף לסימניות
כלומר הגוגל חסום באופן ממוקד ואפשר להיכנס לכל האתרים הפתוחים בנטפרי?
כי בהדרן אין בכלל אפשרות של גוגל.
(ולא הבנתי איך נטפרי מאשרים ווצאפ.)

יש אפשרות לגוגל עם חסימה של נטפרי.

וואטסאפ לא קשור לנטפרי אלא לאפליקציות שהדרן מאשרת.
וכאמור, וואטסאפ מאושר.

• הוסף לסימניות
למכירה מכשיר של דלתא
למי שצריך ווטצאפ בלבד!
מכשיר סמסונג חדש, כמעט ולא נעשה בו שימוש
לפרטים e0527621470אין לכתוב כתובת מייל

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כלומר הגוגל חסום באופן ממוקד ואפשר להיכנס לכל האתרים הפתוחים בנטפרי?
כי בהדרן אין בכלל אפשרות של גוגל.
(ולא הבנתי איך נטפרי מאשרים ווצאפ.)
בהדרן יש גוגל רק צריך לבקש בנפרד שיתקינו.
הגוגל של נטפרי מתנהג בדיוק כמו במחשב.
הווצאפ לא קשור לנטפרי אלה למכשיר עצמו.
אתם לא חייבים להתקין אם אין צורך.

• הוסף לסימניות
איזה גוגל?
הגוגל שאני מכירה חסום ברובו ולא באמת יכול לעזור.
גוגל של נטפרי.

אבל מה עם עסקן, נתיב, נטספארק
בעיקרון אם את צריכה לראות סרטי נשים דרך הגוגל/יוטיוב את צריכה חסימה פחות חזקה על הגוגל.
את שאר האפליקציות אפשר לא להתקין
מה יש לך עכשיו במחשב? זה מתאים לצורך שלל?

• הוסף לסימניות
גוגל של נטפרי.

בעיקרון אם את צריכה לראות סרטי נשים דרך הגוגל/יוטיוב את צריכה חסימה פחות חזקה על הגוגל.
יש לי נטפרי.
הנקודה שלי היא שאני רוצה חסימה טובה אבל שמתאימה לנשים, נקרא לזה ככה... כלומר שלא יחסמו תכנים נקיים רק בגלל שיש שם אשה או משהו.
אבל נראה לי התייאשתי. מהחפירות שלי זה או עסקן/ נטפרי, או חסימות שלא באמת חוסמות...

• הוסף לסימניות
יש לי נטפרי.
הנקודה שלי היא שאני רוצה חסימה טובה אבל שמתאימה לנשים, נקרא לזה ככה... כלומר שלא יחסמו תכנים נקיים רק בגלל שיש שם אשה או משהו.
אבל נראה לי התייאשתי. מהחפירות שלי זה או עסקן/ נטפרי, או חסימות שלא באמת חוסמות...
לא קיים בעיקרון אולי בנתיב יאשרו במקרים מסוימים יותר גמישים בכללים

• הוסף לסימניות
נטספארק מנוהל נותן מענה מושלם, אממממ...הבעיה שאפשר לבקש להסיר את הסינון לגמרי לזמן קצוב, הפתרון לזה רישום צד ג' מוסמך כבעל המנוי ואם רוצים לפתוח אתר מסויים צקיך את אישורו.

• הוסף לסימניות
גוגל של נטפרי.

לדעתי נתיב יכול להתאים.

• הוסף לסימניות
יש לי נטפרי.
אין את מה שאת מבקשת
נתיב מסנן אתרים מסוימים שיכול להיות שבנטפרי יהיו פתוחים ובנתיב לא.
מה שאת מחפשת זה סינון פחות חזק ואין את זה בצורה שמורה.

• הוסף לסימניות
רימון או נטספרק ברמה גבוהה.
פותחים לא רק אתרים שנצרכים לצרכי עבודה, אבל כן בודקים את כשרות האתרים. לא מסננים סרטי נשים (אם הן צנועות כמובן)

• הוסף לסימניות
גם בנטפרי עם זה אתר מסוים עם צורך אמיתי יש סיכוי כל שהוא שיפתחו באופן פרטני
צריך לבקש אישור מועדת הרבנים שלהם ואולי יפתחו

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
גם בנטפרי עם זה אתר מסוים עם צורך אמיתי יש סיכוי שיפתחו באופן פרטני
צריך לבקש אישור מועדת הרבנים שלהם
אני ביקשתי שיפתחו את אתר אשירה של ימימה מזרחי לאימי אשה מבוגרת (אם הסבר משכנע) כיון שהיה צורך וקיבלתי אישור
הם לא אוהבים שמפרסמים את מה שהם פותחים ואכמ''ל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה