דרוש מידע חפרפרת השתחלה בין אחד ממנהלי פרוג המרובים???

• הוסף לסימניות
אתמול הייתי זקוק לטכנאי מחשבים.
ראית ב"קיר" ההמלצות המלצה על טכנאי.
פניתי אליו וקיבלתי שירות ומקצועיות ברמת-על.

פתחתי את פרוג כדי לכתוב עליו ג"כ את המלצתי.
ועיני ראו ולא זר שההמלצה שראיתי קודם נמחקה...
טוב, אולי בעל ההמלצה הוריד? מה יכול להיות? מוזר.

כתבתי המלצה על הטכנאי, תכלס, אני נהניתי עד השמים.

אני מתעורר היום בבוקר..
נכנס כהרגלי לפרוג..
- ה"קיר" פעיל -
- ההמלצות הקודמות.. נמצאים שם במקום -
- ההמלצה שלי? אהה, טוב ששאלתם, נמחקה -
ללא הודעה מוקדמת ללא אזהרה ללא הסבר, פשוט נמחקה.

אה, משהו מעניין נוסף, מי שהמליץ אתמול שבעקבות אותו המלצה הזמנתי את הטכנאי, כתב המלצה חדשה במהלך הלילה..

אולי גם לו מחקו יום קודם?
יש כאלו שאסור לכתוב עליהם המלצות כאן?
או אולי יש מתחרה עם הרשאות מנהליות בפרוג שחושש ממתחרים ראויים?

@prog

• הוסף לסימניות
אני לא יודע מה לומר
יתכן שיש כאן יד זדונית
ייתכן שבעל ה''קיר'' (?מה הכוונה?) הוריד את ההמלצה

אני בעבר פרסמתי 2 המלצות על 2 אנשים שעזרו לי
ואת שתיהם אחרי 24 שעות לא ראיתי

אבל האמת שזה לא מתאים לפורום הזה אלא לפורום מערכת האתר

• הוסף לסימניות
צריך לקחת בחשבון:
1. בדף הבית מופיעות רק ההמלצות האחרונות.
2. גם המשתמשים שאתם ממליצים עליהם יכולים להסיר המלצות.
3. בנוסף, יש משתמשים שהגזימו עם ההמלצות, השבוע אפילו הושעה משתמש שהשתולל וניצל את ההמלצות.

בתקוה להבנה

• הוסף לסימניות
צריך לקחת בחשבון:
1. בדף הבית מופיעות רק ההמלצות האחרונות.
2. גם המשתמשים שאתם ממליצים עליהם יכולים להסיר המלצות.
3. בנוסף, יש משתמשים שהגזימו עם ההמלצות, השבוע אפילו הושעה משתמש שהשתולל וניצל את ההמלצות.

בתקוה להבנה

הרב @prog היקר.
1. ההמלצה נכתבה אתמול, כאשר כעת מופיעים כל מי שהופיע לפני שכתבתי..
בנוסף, ההמלצה שלי לא מופיעה בשום מקום, חיפשתי אחורה ללא היגיון ואיננו.

2-3. בדקתי מולו, הוא לא הוריד, הוא גם סיפר שההמלצה הקודמת שבעקבותיו פניתי לטכנאי מי שכתב גם הורחק!

יש כאן בהחלט משהו מגמתי, אני לא יכול לעמוד במקום שלך, אני מכאן זה נראה שאילו הייתי עומד שם הייתי עושה חקירת עומק.
אהה, ותודה אגב על הפלטפורמה הנהדרת, הודיתי לך גם בהמלצה שנמחקה (אולי לך מישהו מהמנהלים לא פירגן שם??).

• הוסף לסימניות
כבוד הרב! @prog
א. איפה מופיעות ההמלצות חוץ מבפרופיל?
ב. מה הכוונה השתולל?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
א. איפה מופיעות ההמלצות חוץ מבפרופיל?
מסת'אומרת איפה?
בדף הבית:
upload_2018-5-24_11-12-57.png

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הושעה משתמש
ישבתי וחשבתי כל הלילה מה בעצם המטרה של השעיה?
ואלו מסקנותי:
אברך יצא מהכולל להביא טרף לביתו, מטבע הדברים במשך הזמן הוצרך גם להכיר את המסך מידי פעם...
עברו שנים והנה נתפרה לו תעסוקה ההולמת את מידתו וכשרונותיו הברוכים שחננו הבורא, לשבת מול המחשב מבוקר ועד ליל ולייצר ספרים וכדו', כמובן שנצרך קשר אלקטרוני עם חברי המערכת.
לאט לאט הוא מוכרח לעוד קישור ועוד... השמיים הם הגבול!!!
באמצע הדרך הוא מוצא פורום מיוחד במינו שיכול להוות תחליף כשר לתמיכה אצל מייקרוספט וכו' אמנם בתחילה הוא משתמש רק לצרכיו האישיים בכל דבר שצריך לעבודה, אך "עבר ושנה - נעשית לו כהיתר" ובשעות הפנאי הוא רק נכנס לפורום לראות אם יש מישהו שצריך לעזור לו! תורם את נסיונו האישי וקצת מתחשק לו לצבור נקודות!!!
ההמשך ידוע... בשעות לא שעות הוא בודק כל העת מה חדש בפורום? הרי זה מצוה לעזור! ?!...
מגיע מצבים שהוא לא אוכל ולא שותה ולא ישן מרוב צורך להיות שותף בעשייה הברוכה שהוא הרי "חלק" לא קטן ממנה!
פתאום בלי הודעה מוקדמת תוך כדי עשייה ברוכה "לשם שמיים" כמובן... הוא מקבל ז'בנג ומצא את עצמו מחוץ לפורום!!!:eek::eek::eek:
הוא נבהל מנסה להכנס פעם אחר פעם אך ללא הצלחה...:p:p:p
הוא מתחיל להסתובב סביב עצמו - כמו אריה בסוגר! כמו ילד שלקחו לו את הצעצוע! כמו איש עסקים שהפסיד מיליונים!!! כמי שקפאו שד!!! כמו אָבֵל שמתו מוטל לפניו...:(:(:(
ואז מגיע ההארה השמיימית בהבזק של רגע... אני מכור! איפה הייתי עד עכשיו?! יש משפחה! עולם אמיתי!!! הכל היה דמיון! עולם וירטואלי!!! יש חיים שלאחר המוות!!!:D:D:D
ואז הוא מחליט: לא עוד! אמנם צריך את המקום הזה בשביל העבודה, לעזור ולהיעזר, אך יש גבול! צריך לשים קווים אדומים מתי עוצרים!!!
עכשיו באמת צריך להכיר טובה למי שנתן לך את הרגע של ההתבוננות שתהיה מציאותי!
"שלא עשני גוי" אהה איזו שמחה שיש לנו רבנים וסינונים וקומה כשירה...

תודה רבה לכולכם!!!!;););)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אתם לא הראשונים בכלל,
עיינו כאן:
https://www.prog.co.il/threads/לאן-נעלמה-ההמלצה.355134/

וזה קרה לי מספר פעמים.

ולא! זה נמחק לגמרי (לא רק מהעמוד הראשי),
וגם המשתמש לא מחק אותה (שאלתי אותו),
וגם לא נראה לי שהגזמתי...

אז זהו, אני כבר התייאשתי מלכתוב המלצות...

תודה לכולם!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה