דרוש מידע חפשת חוג לפיתוח שירה + הופעות

• הוסף לסימניות
בדיוק ראיתי היום בכח הפרסום
בית ספר לשירה בשם 'אקפלה'
לגילאי 14 ומעלה
כולל מופע מושקע בסוף שנה
בהנהלת לילך מירצקי
לפרטים והרשמה 0548495713

• הוסף לסימניות
העתקתי
מספר של מה זה?

• הוסף לסימניות
בסיעתא דשמיא

של פותחת המקהלה הזו.
זה משהו מקצועי כיפי , מלא חוויות
וכמובן הופעה בסוף שנה.

הבנתי שאת הטובות היא משלבת בעוד הופעות שלה

• הוסף לסימניות
בסיעתא דשמיא

אי אפשר לעשות בזה שימוש לא ראוי?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מה יש כן משהו טוב בירושלים בתחום השירה?

• הוסף לסימניות
בדיוק ראיתי היום בכח הפרסום
בית ספר לשירה בשם 'אקפלה'
לגילאי 14 ומעלה
כולל מופע מושקע בסוף שנה
בהנהלת לילך מירצקי
לפרטים והרשמה 0548495713
אני לומדת אצל לילך,
אם את מחפשת מישהי מיקצועית באמת- תלכי אליה,
גם אני חשבתי שאני שרה מדהים,
אבל אצל לילך התפתחתי בצורה מדהימה,
היא אחת שחזרה בתשובה ולמדה הרבה שנים...
היא מלמדת מדהים,
המחירים זולים מאד והיא משקיעה את כל נשמתה בשיעורים ובבנות,
היא אישה מבוגרת, מכובדת וצנועה,
אני לא חושבת שייש עוד הרבה כמוה,
היא באמת משהו נדיר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה