נכתב ע"י שלמה;951524:חיפוש 05 וחיפוש "כל מספר".
אפשר גם בחיפוש רגיל ע"י הכנסת אפשרות "כל מספר", במספר הפעמים הנדרש.
בגרפ יש להגדיר אחרי "כל מספר" בתוך סוגריים מסולסלות {6,}
05\d{8}
05\d-*\d{7}
נכתב ע"י eliezer;951555:קוד:05\d{8}
אם אין 8 ספרות שני לרצוי.
אם לעיתים יש- באמצע:
כנ"ל.קוד:05\d-*\d{7}
נכתב ע"י eliezer;951731:נסי
זה ילכוד כל מספרים בני לפחות שלוש תווים ומתחילים ב0. או עם מקף או אם לא, ובלבד שאם יש מקף יהיה אחר שני תווים.קוד:0\d+-*\d+
נכתב ע"י mig;951777:תודה תודה תודה,
הועלתם לי מאד.
אכן עזר!!
(אין בפי מילים.....)
רק תסבירו לי איפה לומדים את השפה הזו??
רצון להבין את השפה יוביל אותך לספרים מתאימים בנושא.נכתב ע"י mig;951777:רק תסבירו לי איפה לומדים את השפה הזו??
נכתב ע"י ונתנו10;952046:אליעזר, מה שהבאת יחפש גם מספר כזה:
042-5850505
נכתב ע"י ונתנו10;952049:להלן תשובה אחת. אני מניח שאליעזר, או גליון, אם ירצו - יביאו פתרון קצר יותר.
קוד:\b05(\d+-?)+\b
05[\d~=]+\d
נכתב ע"י ונתנו10;952061:אליעזר, הכוונה שזה יחפש גם בתוך המספר.
דהיינו אם יש מספר 03-6053625. היות ויש בתוך המספר 05 ומספרים לאחריו.
אכן.נכתב ע"י eliezer;952065:בסוף לא נראה שצריך
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים