כללי חפש החלף באינדזיין

• פותח הנושא mig
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
ברצוני להחליף מספר שחוזר על עצמו בקובץ במספר אחר,
אלו נתונים אני צריכה להזין?

• הוסף לסימניות
בחפש את המספר אותו רוצים להחליף
בהחלף את המספר אליו רוצים להחליף
לסמן את כל הטקסט
וללחוץ על החלף הכל (במידה ובטוחים שרוצים להחליף את הכל)

• הוסף לסימניות
אין צורך לסמן את כל הטקסט. אפשר לבחור בתיבת החפש-החלף אם רצונך שיחפש באזור שנבחר, בסיפור הנוכחי או בכל המסמך הנוכחי.

• הוסף לסימניות
כמובן שכך עשיתי,
אליכם פניתי לאחר שזה לא הועיל...

• הוסף לסימניות
מזתומרת לא הועיל?
עשית 'חפש' והוא לא מצא מספר כזה, למרות שבעיניך ראית שיש?
אולי מוגדר לו עיצוב כלשהו ב'חפש', ולכן הוא לא מוצא? כדאי לבדוק.

• הוסף לסימניות
אפשרות אחרת - אולי בטעות בחרת מילה או שתיים במסמך, ומסומן לו לחפש ב-SELECTION. לכן הוא לא מוצא.

• הוסף לסימניות
לא, אלו לא הנקודות האלו.
בכל אופן הבנתי שכנראה יש כאן בעיה כלשהי המפריעה לו שאני צריכה לחפש.

תודה לאלו שניסו לעזור.

• הוסף לסימניות
כרגע זה כבר אבוד שניתי את זה בדרכים פרימיטיביות יותר,
זה היה לי ב-10 דפים של מאסטרים (5 כפולות)
והתעצלתי לשנות ידני בכל מאסטר, ניסיתי דרך החפש החלף, עמדתי באפשרות של כל הקובץ, בחפש הקלדתי את המספר המצוי, והחלף את המספר הרצוי.
הוא טען שיש 0 פריטים,
ראתי שלא הולך, החלטתי שמפאת קוצר הזמן עדיף לפעמים ללכת בדרך ארוכה וקצרה, עד שנמצא את הדרך הנכונה, וזה לקח בדיוק כמה שניות,
אם כי אני שמחה לשמוע שעקרונית זו כן השיטה רק משהו אחר לא היה כאן טוב.

(אגב החתימה "אין זו חכמה"... מאד יפה)

• הוסף לסימניות
בהגדרות חפש והחלף, ציינת שיחפש גם במסטר?

• הוסף לסימניות
אה, יתכן שזו הבעיה?
איך אני מגדירה לו חיפוש במסטר?

• הוסף לסימניות
בתיבת חפש והחלף, ניתן להגדיר, האם יחפש במסטר/ שכבות נעולות/ללא ניקוד וכו'

• הוסף לסימניות
גרפ או טקסט

לי זה קרה בעבר שהוא כותב שמצא 0 פריטים
ושמתי לב כי זה היה שהייתי על חלונית GREP ולא על טקסט

יכול להיות שזה היה הבעיה אצלך!!!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה