כללי חפש החלף באינדיזיין

• הוסף לסימניות
איך בתיבת החלף באינדיזיין אני מגדיר את מה שמצא בתיבת חפש

• הוסף לסימניות
$0

• הוסף לסימניות
הרחבה:
$0= כל הטקסט.

אמנם אם סמנו חלקו בסוגריים:
$1= הסוגריים הראשונים.
$2= השניים.
וכן הלאה עד 9.

ניתן להשמיט חלק מהקבוצות, ובכך למוחקן; וכן לשנות הסדר למשל,(משה) (כהן) החלף ב$2 $1 יצא: כהן משה

הערה: מה שמחוץ לסוגריים, ימחק. אלא אם יוחזר בפירוש. כאן עשיתי זאת.עם הררוח בין כהן ומשה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכם

• הוסף לסימניות
אליעזר, מעולה.
ולאתגר: אם בתוך החיפוש אני רוצה לחזור ולמצוא את מה שכבר מצא?
לדוגמא פשוטה: המילה משה שחוזר על עצמו פעמיים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;909940:
אליעזר, מעולה.
ולאתגר: אם בתוך החיפוש אני רוצה לחזור ולמצוא את מה שכבר מצא?
לדוגמא פשוטה: המילה משה שחוזר על עצמו פעמיים?

לכאורה:
(משה){2}

• הוסף לסימניות
נו, זה פשוט. שאלתי משהו מאתגר יותר :)

אסביר יותר ברור.
לקהת משפחת הקהתי
ללוי משפחת הלוי
לקרח משפחת הקרחי

אחרי הל' הראשון אני רוצה שהוא ימצא את הכל עד הרווח, לאחריו המילה משפחת, ולאחריו האות ה' ושיכניס שוב את מה שחיפש במחזורת הראשונה ועוד י' בסוף:
ל(.+? ) משפחת ה(מה אני אמור להכניס כאן

• הוסף לסימניות
ואם אתה יודע את זה, תדע גם איך מחפשים מילה כפולה, שורה כפולה, משפטים החוזרים על עצמם - גם במרחקים מסויימים, אפשרות חיפושי גימטריות בתורה וכן הלאה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;909947:
ואם אתה יודע את זה, תדע גם איך מחפשים מילה כפולה, שורה כפולה, משפטים החוזרים על עצמם - גם במרחקים מסויימים, אפשרות חיפושי גימטריות בתורה וכן הלאה.

על ידי [כל מיני פלונים]\1

כאן מצאתי http://www.prog.co.il/showpost.php?p=713187&postcount=12
במדריך של חיטובים.

אמנם איך מוצאים עם זה גימטריאות?

תודה על השאלות המחכימות.

• הוסף לסימניות
ידעתי שתמצא :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;909977:
ידעתי שתמצא :)

תודה

אמנם אודה לך אם תסביר כיצד ניתן לחפש כך גימטריאות?
ושורה כפולה?(הלא אין בכלל סימן לסוף שורה ולא פיסקה)

• הוסף לסימניות
תן דוגמא למה שאתה רוצה לחפש, ואיפה.
(אופס, התכוונתי לפסקה כפולה, אבל אולי אסתדר גם עם שורה במידת הצורך. יהיה קשה :))

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;909982:
אולי אסתדר גם עם שורה במידת הצורך. יהיה קשה :))

באמת?!
זה יהיה חידוש מרעיש!
איך?

דוגמה: כל מילה בתנ"ך שזהה לגימטריה של המילה אברהם.

זה ללימוד ,לא למעשה, אז שיהיה לך זמן, לא בבהילות..

• הוסף לסימניות
אכן, נצטרך זמן לזה.
אבל תתחיל עם זה שNested Line Style, ניתן לחיפוש בחיפוש רגיל, לא ע"י סגנון התו שלו, אלא ע"י נתונים מעשיים שלו. דהיינו לדוגמא צבע ירוק. באם תעשה 2 סגנונות Nested Line Style כל אחד עם סגנון תו בצבע שונה, עם Repeat של 2 הסגנונות האחרונות, נקבל כל שורה זוגי בצבע אחד ואי זוגי בצבע שני.
זה כבר נותן לנו להוסיף בתחילת כל שורה כזו תו מסויים (שיצטרך אולי להיות מוסתר/ ו/או לא לתפוס מקום, אחרת יהרוס את ההמשך).
ואידך זיל גמור, או תמצא לי זמן. (כי אני ער מאתמול, ויש עוד יום שלם של עבודה :))

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לגבי חיפוש לפי שורות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;910137:
אכן, נצטרך זמן לזה.
אבל תתחיל עם זה שNested Line Style, ניתן לחיפוש בחיפוש רגיל, לא ע"י סגנון התו שלו, אלא ע"י נתונים מעשיים שלו. דהיינו לדוגמא צבע ירוק. באם תעשה 2 סגנונות Nested Line Style כל אחד עם סגנון תו בצבע שונה, עם Repeat של 2 הסגנונות האחרונות, נקבל כל שורה זוגי בצבע אחד ואי זוגי בצבע שני.
זה כבר נותן לנו להוסיף בתחילת כל שורה כזו תו מסויים (שיצטרך אולי להיות מוסתר/ ו/או לא לתפוס מקום, אחרת יהרוס את ההמשך).
ואידך זיל גמור, או תמצא לי זמן. (כי אני ער מאתמול, ויש עוד יום שלם של עבודה :))

אם זה אכן אפשרי, לחפש לפי מאפייני סגנון שורה,
זה רעיון נפלא.

תודה רבה.

• הוסף לסימניות
בדקתי לפני שכתבתי, הגם שכבר דיברנו על זה לפני כמה שנים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה